Fatmagül'ün Hint versiyonunda ilginç detay

Tecavüz sahnesinde gölgeler...

Google Haberlere Abone ol
Fatmagül'ün Hint versiyonunda ilginç detay

Yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizilerden biri olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', Hindistan'a uyarlandı. Dizideki meşhur tecavüz sahnesinde ise, sadece gölge karakterler vardı.



Ay Yapım'ın televizyona uyarladığı başarılı proje 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ilk bölümü, 16 Eylül 2010'da Kanal D'de yayınlanmıştı. Hilal Saral'ın yönettiği dizide dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül'ün ve onunla evlenmek zorunda kalan Kerim'in hikâyesi anlatılmaktaydı.



Hindistan'a uyarlandı



Beren Saat ve Engin Akyürek'in başrollerini canlandırdığı dizi Kanal D'de yayınlanmıştı. 80 bölüm yayınlanan ve yurt dışı satışı konusunda çok başarılı olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne' şimdi de Hindistan'a uyarlandı.



3 Nisan'da ekran macerasına başladı



Purnendu Shekhar, Nandita Mehra ve Bhairavi Raichura'nın prodüktörlüğünü üstlendiği 24 Frames yapımı uyarlama, 3 Nisan'da Hindistan'da star Plus kanalında Amla (Kya Kasoor Hai Amla Ka?) adıyla yayına başladı. Dharamshala'da çekilen dizinin başrollerini Pankhuri Awasthy (Amla) ve Rajveer Singh (Kerim) paylaşıyor.



İşte, o sahne!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin