'Fatih Harbiye'de gerginlik devam ediyor!

Fox TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
'Fatih Harbiye'de gerginlik devam ediyor!

Kanalda başrollerini Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan 'Fatih Harbiye dizisi' 21 Eylül günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.



Dizinin Cumartesi günü 19.30'da yayınlanacak 4. bölüm özeti şu şekilde:



"Annesinin bileziğini geri alabilmek adına, kapısına gittiği Macit’in teklifi, Neriman’ı zor durumda bırakır. Beklemediği bu teklif karşısında çaresizlik içinde kalan Neriman, ne yapacağını bilemez bir durumdadır. Hayatlarına esrarengiz bir şekilde giren Şahika, sürprizlerle dolu kişiliği ve geçmişi ile başta Gülter olmak üzere herkesi çok şaşırtacaktır.



Bir türlü araları düzelmeyen Neriman ve Şinasi için gergin anlar devam etmektedir. Özlem’in, Şinasi’ye yakınlaşma çabaları, yeni bir problem olarak Neriman ve Şinasi’nin karşısına çıkar. Ailesine bir şey belli etmek istemeyen Aslı, Kader ve Emre’nin acımasızca davranışları karşısında ne yapacağını bilemez. Arcaoğlu villasında hareketli dakikalar yaşanırken, Macit’in daha önce almış olduğu elmas yüzük, gerçek sahibini bulabilecek mi?"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin