Fahriye Evcen ‘Kül kedisi’ oldu!

Sonsuz Aşk’ filminde Murat Yıldırım ile kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, ‘Kül Kedisi’ hikayesiyle dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen ‘Kül kedisi’  oldu!

Yapımını TAFF’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız’ın kaleme aldığı ‘Sonsuz Aşk’ filminde Murat Yıldırım ile kamera karşısına geçen Fahriye Evcen, ‘Kül Kedisi’ hikayesiyle dikkat çekiyor.



Fahriye Evcen ‘Kül kedisi’  oldu!



Günümüz ‘Kül Kedisi’ Hikayesi



Çekimleri İstanbul ve Cunda’da gerçekleşen ‘Sonsuz Aşk’ filminde Zeynep karakterine hayat veren Fahriye Evcen, günümüz ‘Kül Kedisi’ni andıran hikayesiyle seyirci karşısına geçiyor. Genç yaşta anne ve babasını trafik kazasında kaybeden ve hayattaki tek amacı kız kardeşini okutabilmek olan Zeynep, geçimini sağlayabilmek için evlere temizliğe gitmektedir. Kardeşiyle kurduğu mütevazi ve bir o kadar da zorluklarla dolu yaşamında küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep, hayata bakışları da siyah ve beyaz kadar farklı olan Can ile beklenmedik bir an da âşık olunca zaman adeta durur. Tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz bir aşk başlamaktadır. İmkansızı başardıklarında ise hayat onları hiç hazırlıklı olmadıkları bir şekilde sınayacaktır.



Can (Murat Yıldırım) ve Zeynep’in (Fahriye Evcen) tüm ezberleri bozan ancak beraberinde aşılması zor engelleri de getiren sonsuz aşkını anlatan, sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakarlık üzerine yürek burkan hikayesiyle hikayesiyle dikkat çekiyor.



'Sonsuz Aşk' 24 Mart'ta Vizyonda



Oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sonsuz Aşk filminin, 24 Mart’ta vizyonda…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin