Facebook Türkiye'de ofis açacak mı?

Webrazzi'nin düzenlediği E-Ticaret '15 bu yılda Facebook, BKM Express, n11.com, Kliksa, LC Waikiki, Trendyol gibi e-ticarette öne çıkan şirketlere ev sahipliği yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Facebook Türkiye'de ofis açacak mı?

BKM Express ile başlayan etkinlikte, temel konu olan E-Ticaret'in dünya ve Türkiye üzerindeki etkileri, geri dönüşleri, stratejileri konuşmacılar tarafından aktarıldı. Yoğun hava şartlarına rağmen etkinliğe ilgi yüksek oldu. 



E-Ticarette müşteri deneyimiyle rekabette farklılaşma konulu söyleşide Genesys'in Orta Doğu ve Türkiye Pazarlama Yöneticisi Atalay Aktaş; "Müşterile hangi kanalı kullanırsa kullansın, 'omni-channel' yani çok boyutlu çözüm ile karşılaşmalı" şeklinde konuştu ve kullanıcıların daha çok müşteri deneyimine önem verdiğini ve daha iyi bir deneyim için daha fazla ücret ödemeye hazır olduğunu dile getirdi. 



Metrics 34'ün Yönetim Kurulu Başkanı Levent Karaçam, televizyon reklamlarının online satışlara dönüşümünü nasıl ölçeriz? konulu söyleşisinde, artık online çalışan e-ticaret sitelerinin de televizyonlara verdiği reklamlar sayesinde online oldukları kadar offline da satışları arttırmaya yönelik müşteri deneyimlerini geliştirdiklerini söyledi.



Haberin devamını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin