Ezo Sunal: Az konuşup çok dinlemeyi babamdan öğrendim

Güldüy Güldüy Show’un moderatörü Ezo Sunal, Yedi Yetmiş dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ezo Sunal: Az konuşup çok dinlemeyi babamdan öğrendim

Güldüy Güldüy Show’un moderatörü Ezo Sunal, Yedi Yetmiş Dergi Mart sayısına verdiği röportajda “Az konuşup çok dinlemek, güvenilir olmak için verdiğim sözde durmak, işini ciddiye almak babamda gözlemleyip kendi hayatıma geçirmeye çalıştığım başlıca özelliklerdir”, dedi.



Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri yediden yetmişe geniş bir kitle tarafından sevilerek takip edilen Güldüy Güldüy Show’un güler yüzlü moderatörü Ezo Sunal, Çocuk Edebiyat Kültür dergisi Yedi Yetmiş’e samimi açıklamalarda bulundu.



Çocukların dünyasını keşfettikten sonra daha çok yapmak isteyeceği hiçbir iş olmadığını ifade eden Ezo Sunal, “Çocuklarla çalışmak çok özel. Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Çocukların yanında çok mutlu oluyorum ve bunu hissediyorlar sanırım. Çocukların aradıkları ilk duygu güvendir, size güvenirlerse ilişki daha sağlam oluyor,” dedi.



Ezo Sunal kendisine yöneltilen “Çocukluğunuzda babanızın size, hayatınızda büyük etki bırakan tavsiyeleri olmuş muydu?” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

“Babam konuşarak değil hareketleriyle örnek olurdu. Çocukken kelimelerle değil, ailemizin bize, kendilerine ve çevrelerine karşı tutumlarını gözlemleyerek daha iyi öğreniyoruz. Az konuşup çok dinlemek, güvenilir olmak için verdiğim sözde durmak, işini ciddiye almak babamda gözlemleyip kendi hayatıma geçirmeye çalıştığım başlıca özelliklerdir.”



Ezo Sunal: Az konuşup çok dinlemeyi babamdan öğrendim


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin