Ezhel’den tepki: Susmak istiyorum ama dayanamıyorum!

Rapçi Ezhel, 'PKK sempatizanı' olduğuna dair yapılan ithamlara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ezhel’den tepki: Susmak istiyorum ama dayanamıyorum!

Rapçi Ezhel, 'PKK sempatizanı' olduğuna dair ithamlarla ilgili "Susmak istiyorum, ama dayanamıyorum. Her gittiği yerde Türkçe Rap diye bağıran, Türkçeyi dünyaya tanıtan bir PKK sempatizanı olabilir mi?" dedi.



Ezhel, kişisel sosyal medya hesabından, kendisinin terör örgütü PKK’nın sempatizanı olduğuna dair ithamlarla ilgili sert bir tepki gösterdi. Instagram’dan bir açıklama paylaşan Ezhel, susmak istediğini, ancak daha fazla dayanamadığını söyledi.



'Yaptıklarınız çok ağrıma gidiyor'



Daha önce “Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla” hakkında dava açılan Ezhel’in açıklaması şöyleydi:



"Susmak istiyorum ama dayanamıyorum arkadaşlar. Yaptıklarınız çok ağrıma gidiyor. Her gittiği yerde Türkçe Rap diye bağıran, Türkçeyi dünyaya tanıtan bir PKK sempatizanı olabilir mi? Erzincan'da köyü basılmış birisi terörist olabilir mi? Ankara'da tüm o bombaları gören tanıdıklarını kaybeden bir Ankaralı, yurt dışının katledilmesine sevinebilir mi? Sizlerden iğreniyorum. Tek suçum güzel ülkemizde hep beraber yaşamak istemek. Askerimiz ölmesin, insanımız aç ve cahil kalmasın istemek. Evet imkansızı istemek belki ama benim SAVAŞIM budur. Bir gün Türkiye'mi mutlu görmektir."



Ezhel’den tepki: Susmak istiyorum ama dayanamıyorum!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin