EVRENSEL GAZETESİ: POLİS RIDVAN AKAR VE YAZAR PERİHAN MAĞDEN 'İ FİŞLEDİ... RIDVAN AKAR: BENİ DE FİŞLEDİLER, IŞIK SÖNDÜRMEYLE PROTESTO EDECEĞİM...

Evrensel Gazetesi, NATO Zirvesi'ne hazırlanan Türkiye'nin "güvenlik önlemleri"ni artırdığını belirterek, Dışişleri Bakanları'nın kalacağı Beşiktaş'taki Conrad Otel'in çevresinde oturanların "fişlendiği"ni yazdı. Gazete, manşetten verdiği haberinde, aynı bölgede oturduğu belirlenen Yazar Perihan Mağden ile Gazeteci Rıdvan Akar'ın muhtardan alınan belge ve fotoğraflarla "fişlendiği"ni ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
EVRENSEL GAZETESİ: POLİS RIDVAN AKAR VE YAZAR PERİHAN MAĞDEN 'İ FİŞLEDİ...    RIDVAN AKAR: BENİ DE FİŞLEDİLER, IŞIK SÖNDÜRMEYLE PROTESTO EDECEĞİM...

Evrensel Gazetesi, NATO Zirvesi'ne hazırlanan Türkiye'nin "güvenlik önlemleri"ni artırdığını belirterek, Dışişleri Bakanları'nın kalacağı Beşiktaş'taki Conrad Otel'in çevresinde oturanların "fişlendiği"ni yazdı.

Gazete, manşetten verdiği haberinde, aynı bölgede oturduğu belirlenen Yazar Perihan Mağden ile Gazeteci Rıdvan Akar hakkında da muhtardan alınan belge ve fotoğraflarla "fişlendiği"ni belgeledi. Gazete, Mağden ve Akar hakkkında düzenlenen belgeyi de yayımladı.

Rıdvan Akar ise, fişlemeyi doğruladı ve Birgün Gazetesi'ndeki köşesinde, fişlemeye tepki gösterdi. "Beni de fişlediler..." başlıklı yazısında, özel hayatı hakkında bilgi toplayanları eleştiren Akar, NATO Zirvesi'nin başladığı günlerde, fişlenmesini protesto edeceğini ve tepki olarak her gece evinin ışıklarını yakıp söndüreceğini açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin