Evini soyan hırsızlara ikinci darbe

Oyuncu Bade İşçil'in evini soydukları için hapse mahkum edilen üç hırsız, bu kez de çaldıkları televizyonun satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak

Google Haberlere Abone ol
Evini soyan hırsızlara ikinci darbe

Oyuncu Bade İşçil'in geçtiğimiz yıllarda annesi ile oturduğu evine hırsız girdi. Hırsızlar evden değeri 80 bin lira olan TV, dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, video kamera, pırlanta yüzükler, kol saatleri ve değerli eşyaları çaldı. Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Oyuncunun polise haber vermesi üzerine başlatılan tatbikatta, hırsızlığa şahit olan bir taksici tespit edildi. Taksicinin ifadesi sonrası Mahmut Ö., Veysi Ö. ve Mehmet S.Ö. yakalandı. Hırsızların çalınan eşyaları Mehmet S.Ö.'nün işyerine bırakarak başkalarına satılmasını sağladıkları ifade edilen soruşturmada eşyaların bazıları teslim edilirken, televizyon bulunamadı.



YENİ DAVA 



Bu sırada hırsızlar hakkında iddianame düzenlendi. Hırsızlık suçundan beş yıla kadar hapisleri istenen üç hırsız, hapse mahkum edildi. İşçil'in bulunamayan televizyonu, hırsızlığın üzerinden uzun bir zaman geçtikten sonra bir dükkanda ortaya çıktı. Yapılan yargılama sonrasında hırsızlık malı olduğunun bilinmesine rağmen TV'yi alarak uhdesinde tutan kişi tespit edildi. Hırsızlıktan yargılanarak hapse mahkum edilen üç şüpheli, bu kez de suça konu TV'nin satılmasına aracılık ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çakacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin