Esra Erol'dan flaş açıklama! Programa devam edecek mi? Canlı yayında açıkladı!

Canlı yayında gözyaşları içerisinde açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'dan flaş açıklama! Programa devam edecek mi? Canlı yayında açıkladı!

Esra Erol, atv'deki programının canlı yayınında açıklamalar bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Esra Erol, "artık yoruldum, bırakıyorum!" dedi



Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un bugün evlilik programları için yaptığı "KHK düzenlemesiyle gündeme getirebiliriz" açıklamasının ardından canlı yayınında konuşan Esra Erol şunları söyledi:



"Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm... Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı."



Esra Erol sözlerine, "Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli.", diyerek devam etti.



İşte, esra Erol'un o açıklamaları!




Etiketler esra erol izdivaç
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin