ESKİ 'BEHLÜL' YENİ 'BEHLÜL' HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

"Aşk-ı Memnu"nun eski Behlül'ü Salih Güney, Yeni Behlül Kıvanç Tatlıtuğ'u nasıl buluyor?..

Google Haberlere Abone ol
ESKİ 'BEHLÜL' YENİ 'BEHLÜL' HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Kanaltürk'teki "Orada Neler Oluyor" programına katılan "Aşk-ı Memnu"nun eski Behlül'ü Salih Güney, "Yeni Behlül Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: Hayır, oraya paldır-küldür oturtulmuş gibi. Ben Behlül'ü oynadığımda 10 yıllık tiyatrocuydum.


"Jigololuk yaptım yasak aşk da yaşadım"

Programda gençlik yıllarında jigololuk yaptığını da itiraf eden Salih Güney, "Henüz 16 yaşındaydım. Amerikalı bir kadın lüks bir otomobil, pahalı elbiseler, şık lokantalar, marka saatler teklif etti. Sonra da bir gün beni mutfağa sokup iş yaptırtmaya kalktı. O pahalı saati duvara vurup çıktım. Bu işe başlayan yakışıklı gençler çok dikkatli olsun. Benim düştüğüm o tuzaklara düşmesin" dedi. Salih Güney hayatında pişmanlık duyduğu diğer hatanın Neşe Karaböcek'le yaşadığı yasak aşk olduğunu söyledi.


"Halil ölçüyü kaçırmış"


Show TV'deki "Bu Kalp Seni Unutur mu?" dizisinde gazete patronunu canlandıran Salih Güney, yüzüne botoks ve dolgu yaptırdığını açıkladı. Güney "Estetiğe karşı değilim. Botokslarımı düzenli olarak yaptırtıyorum. Ama ölçüyü bileceksin. Mesela Halil Ergün ölçüyü kaçırdı. Estetiği kötü duruyor. Kaşları taa yukarı kadar çıktı, yüzünü oynatamıyor. İfadesi bozulmuş. Ama benimkisi daha doğal" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin