Eser Yenenler'den o video için flaş hamle!

Ünlü oyuncu, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Eser Yenenler'den o video için flaş hamle!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler, yıllar önce çekilen bir videosunu sosyal medyada uyuşturucu madde kullanıyormuş gibi yansıtılmasını affetmedi. Yenenler, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.



Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde DJ kabininde bulunan bulunan Eser Yenenler, bir ara masanın üzerine eğiliyor. Bazı sosyal medya hesaplarında bu görüntülerde Eser Yenenler'in uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Görüntülerin tamamı izlendiğinde Yenenler'in sigarasını yakmak için eğildiği anlaşılıyor.



Bu görüntüleri yayan hesaba ateş püsküren Yenenler "Rezilsiniz. Şeyma'nın postunda var video gizli bir video gibi paylaşıyorsunuz bir de. Klima var yanmıyor, sigarayı eğilip yakıyorum 3 sene önce" diye diye isyan etmişti.



'Bir daha tekrarlanmaması açısından...'



Eser Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Yenenler, şu ifadeleri kullandı:



"Böyle oldu bittiye gelmemesi ve bir daha tekrarlanmaması açısından hakkımda yapılan art niyetli tüm paylaşımlarla ilgili avukatım aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyoruz... Kamuoyunun bilgisine sunulur."



Eser Yenenler'den o video için flaş hamle!



 



Eser Yenenler’in görüntüsü sosyal medyayı karıştırdı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin