Ertuğrul Özkök'ten Güneş'in manşetine sert tepki: Sırtındaki anahtarla kurulunca...

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, Güneş gazetesinin Aydın Doğan'la ilgili manşetine sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Özkök'ten Güneş'in manşetine sert tepki: Sırtındaki anahtarla kurulunca...

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında Güneş gazetesinin 3 Nisan tarihinde, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın DoğanDHKP-C yöneticisi gibi gösteren skandal manşetine tepki gösterdi.



Özkök, yazısında Güneş'in genel yayın yönetmeni Turgay Güler'i sert sözlerle eleştirerek; "Adam iktidarı desteklediğini zanneden ama aslında ona yapılabilecek en büyük kötülükleri en aptalca yerine getiren bir gazetenin genel yayın yönetmeni güya..." dedi ve "Ankara'da güvendiği bir dayısı vardır da o mu emretmiştir bu melaneti yapmasını... Bilemem... O yüzden, sırtındaki anahtarla kurulunca, trampet çala çala yürüyen o oyuncağın da günahını almak istemem..." ifadelerine yer verdi.



Ertuğrul Özkök, yazısının devamında Turgay Güler'e seslendi ve "Bak kardeşim, git patronuna mı yoksa dayına mı dersin şunu de; madem terör konusu açıldı, bak kardeşim sakın bana terörden bahsetme, Aydın Bey, ben, biz, Hürriyet ailesi, biz terörün ne olduğunu topunuzdan iyi biliriz. Senden alınacak terör dersimiz yoktur bizim..." diyerek Güler'in tavrını sert bir dille eleştirdi.



İşte, Özkök'ün o yazısı:



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin