Erkenci Kuş dizisine hangi ünlü oyuncu dahil oldu?

Star'ın Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman'ın kardeşi Emre'yi canlandıracak.

Google Haberlere Abone ol
Erkenci Kuş dizisine hangi ünlü oyuncu dahil oldu?

Gold Film'in Star TV için çekeceği 'Erkenci Kuş' dizisinin cast çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolü paylaşacağı dizinin hikayesi ve ilk bölümü Meriç Acemi imzası taşıyor.



Çağrı Bayrak'ın çekeceği, senaryosunu ise Ayşe Kutlu'nun kaleme aldığı dizinin ana karakterlerinden Can'ın (CanYaman) kardeşi Emre Divit'i canlandıracak oyuncu da belli oldu. Daha önce "Aşk Laftan Anlamaz", "Diriliş Ertuğrul" ve son olarak "Mehmetçik Kut'ül Amare" gibi iddialı dizilerde kamera karşısına geçen Birand Tunca dizinin yeni yakışıklı oyuncusu oldu.



Erkenci Kuş dizisine hangi ünlü oyuncu dahil oldu?



Birand Tunca, dizide aile dergisinin finans işlerinden sorumlu, abisinin ise tam tersi olan bir karaktere hayat verecek. Haziran ayında yayınlanması planlanan romantik komedi türündeki "Erkenci Kuş"ta ablasının çalıştığı Kontes adlı kadın dergisinde işe başlayan Sanem'in eğlenceli hikâyesi beyazcama taşınacak. Çekimlerinin 20 Mayıs'ta başlaması planlanan dizinin kadrosunda ayrıca Sevcan Yaşar, Zeynep Kızıltan ve Özlem Tokaslan'ın da olduğu baba rolü için de Rutkay Aziz'le görüşüldüğü öğrenildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin