Erdoğan'dan TRT çalışanlarına mesaj!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'nin 51. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan TRT çalışanlarına mesaj!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TRT'nin kuruşulundan bu yana güvenilir, doğru, tarafsız ve halkın beklentilerini karşılayan yayıncılık anlayışıyla önemli bir rol üstlendiğini" söyledi.



Recep Tayyip Erdoğan mesajında, "TRT'nin iletişim teknolojilerindeki gelişme doğrultusunda yayın kalitesini her geçen gün artırdığına" dikkat çekti.



Erdoğan, “Faaliyet alanını genişleten Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, bugün de yeni kanallarıyla, çok dilli yayınlarıyla, radyo ve televizyon yayıncılığıyla öncü kurumumuzdur. TRT kuruluşundan bu yana güvenilir, doğru, tarafsız ve halkın beklentilerini karşılayan yayıncılık anlayışıyla radyo ve televizyon yayıncılığının gelişmesinde önemli bir rol üstlenmiştir” dedi.



Cumhurbaşkanı, TRT'nin alanında başarılı bir çok ismin yetiştirilmesine vesile olduğunu vurguladı.



Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı:



“Radyo ve televizyon sektöründe bir okul niteliği taşıyan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun bundan sonra da başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inanıyorum. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun kuruluş yıl dönümünü en samimi duygularımla kutluyor, tüm çalışanlarını tebrik ediyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.” (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin