Erdoğan'dan seçim kampanyasında 'etiketli' atak!

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası çalışmalarında bir ilke imza atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan seçim kampanyasında 'etiketli' atak!

Türkiye'de ilk defa miting meydanlarında çekilen panoromik fotoğraflar sayesinde; mitinge katılan vatandaşlar bu dev fotoğrafta kendilerini etiketleyip, Erdoğan'a desteklerini tüm dünyaya gösterebilecek.



Seçim kampanyalarında bir ilk olan; panoramik fotoğraf görüntülerine vatandaşların kolay erişimi için, 'www.seninleyizerdogan.com' web sitesi hizmete girdi



Seçmenlerin ilgi gösterdiği siteyi açıldığı andan itibaren 4 saat içinde 16 bin 681 kişi ziyaret etti. Sitede bu süre içerisinde 52 bin 816 sayfa görüntülendi. Bir gün içerisinde miting meydanında bulunan bin 248 kişi de kendini etiketledi.



SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?



Masaüstü bilgisayar, mobil ve tabletten giriş yapılabilen site için miting esnasında dev panoramik fotoğraf çekiliyor. Mitinge katılanlar, dev fotoğrafta kendilerini bularak etiketleyebiliyor. Böylelikle katılımcılar Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini gösteriyor. Söz konusu site için; her mitingde dev panoramik fotoğraf çekilecek. Mitinge katılanlar siteye giriş yaparak kendini etiketleyebilecekler. Sosyal medyanın ve teknolojik tüm tekniklerin etkin kullanıldığı seçim kampanyasında, seçim mitingleri de canlı olarak www.rte.com.tr adresinden izlenebilecek.(ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin