Erdoğan medyaya çıkıştı: Zil takıp oynadıklarını...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. MÜSİAD Olağan Genel Kurulu toplantısında medyaya yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan medyaya çıkıştı: Zil takıp oynadıklarını...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. MÜSİAD Olağan Genel Kurulu toplantısına katılımcılara hitap etti.



"Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan ne yaparlarsa yapsınlar alıkoyamayacaklar" diyen Erdoğan,  "Her hesabın üzerinde bir hesap olduğuna inanan insanlar olarak bu mücadeleye devam edeceğiz. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihracat yapacağız, daha çok istihdam oluşturacağız, dünyanın neresinde olursa olsun mazlumlara kollarımızı daha çok açacağız, zalimlerin karşısında daha gür sesle itirazlarımızı dile getireceğiz çünkü 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.



"Gezi olaylarının dışarıda da uzantıları var"



Gezi olaylarını ve 17-25 Aralık darbe girişimini adeta kutsayanların katiline aşık kurbanlar gibi olduğunu belirten Erdoğan, "Gezi olaylarında faiz nereye düşmüştü? 4,6'ya kadar düşmüştü. Hedefimiz onu 2,5'a düşürmekti. Bunu gördüler. Baktılar ki 'Ya bu adamlar 2,5'a inecekler', hemen orada vurgunu vurdular. Bu iş, Gezi olayları sadece içeride tezgahlanmış bir olay değil, dışarıda uzantıları var" dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:



"Malum medya dünyada, yazılı ve görsel medya, nasıl zil takıp oynadıklarını gördünüz. Neler yazdılar, neler görüntülediler bunları hep gördünüz. Benzer şeyleri bundan sonra da yapabilirler. Onlara ekonomik kriz üzerinden siyasi sonuç elde etme aklı verenler, elbette ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Bu oyuna alet olanlar ise gözlerini bürümüş kinden ve hırstan kendilerini kurtaramadıkları müddetçe birer maşa olarak kalmaya mahkumdur." (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin