Erdoğan: 'Bu milleti Facebook'a, Youtube'a yedirmeyiz gerekirse kapatırız!'

Başbakan atv ve A Haber'in 'Başbakan ile Gündem Özel' canlı yayın programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: 'Bu milleti Facebook'a, Youtube'a yedirmeyiz gerekirse kapatırız!'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair soruları A Haber – atv ortak canlı yayınında yanıtladı.



A Haber kanalında Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, Sabah yazarları Rasim Ozan Kütahyalı, Mahmut Övür ve Mehmet Barlas'ın sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:



- Bugün Elazığ ve Malatya'daydım. Gördüm ki, bu olaylar halkı çok ciddi şekilde kentlemiş. Bütün gittiğim illerde gördüğüm ilgi alaka çok fazlaydı. O çoşku o heyecan çok şeyi gösteriyor. paralel yapı halkı çok ciddi bir şeklide halkı birbirine kenetlemiş. Malatya'da emniyetin verdiği sayılara göre 100 binin üzerinde insan vardı. 



- Paralel yapıya girmeden meydan hemen tepkisini ortaya koyuyor. Öbür taraftan bakıyorsun fotomontaj ile uğraşıyor. Bulamadıkları şeyi montaj diye yakıştırıyorlar. Onlar bunlarla uğraşsınlar biz yolumuza devam ediyoruz. miili irade sandıkta en güzel şekilde tecelli edecek. 



-(Aydın Doğan) Şu anki yayın politikalarıyla çok ahlaki olmayan yollara giriyorlar yapılan yasa ihlallerini savunuyor



-Yapacakları yatırımlar noktasında konuşmalarımız oldu. Hatta Kuzey Irak yatırımlarına girmedik." şeklinde konuşan Başbakan,  "Aydın Doğan'la görüşür müsünüz?" sorusu için ise "Aydın Doğan çok bekler, onu Barzani bile kurtaramaz"dedi.



-Şu andaki yayın politikarlı ile ahlaklı olmayan bir yola giriyorlar. Tamamen paralel yapının bir çalışması içinde. Köşe yazarları keza aynen öyle. Geçen günlerde ben bu yazarlardan bir tanesini deşifre ettim. Anayasa ihlallerini savunan bir gazetei ile nereye gidersiniz. Bu insanlara gel konuşalım diyemeyiz.



-Biz bu milleti Youtube'a Facebook'a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin