Engin Günaydın'ın 'yeni nesil' komedisinin çekimleri tamamlandı

'İçimdeki Ses' isimli filmin çekimlerinde sona gelindi.

Google Haberlere Abone ol
Engin Günaydın'ın 'yeni nesil' komedisinin çekimleri tamamlandı

Senaryosuna Engin Günaydın'ın imza attığı komedi filmi 'İçimdeki Ses'in çekimleri tamamlandı.



Günaydın'ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman'ın rol aldığı 'İçimdeki Ses', Barakuda Film imzası taşıyor.



Uzun süredir sinemada komedi filmlerinde rol almayan Engin Günaydın'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği 'İçimdeki Ses'in, Ağustos 2014'te başlayan ve yaklaşık 1,5 ay süren çekimleri tamamlandı. 



'Yeni nesil komedi' filmi 'İçimdeki Ses'in konusu şöyle: Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); doğru dürüst bir ilişkisi olamadığından, yalnızlıktan kurtulmak için son çare annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Gittiği spor salonunda sakarlığı nedeniyle, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin Ayşıl (Leyla Tuğutlu) ile tanışır. Selim'e aşık olan Ayşıl, mutluluğa giden yolun Selim'in umreden yeni dönmüş, kendi kafasındaki gelin adayını arayan annesi Mehpare (Füsun Demirel) ve onun kadın arkadaş grubundan geçtiğini düşünür. Ayşıl, Mehpare ve onun tayfasıyla başlarından bir sürü komik olayın geçeceği bir yolculuğa çıkmayı göze alır.



"Engin Günaydın'ın 'yeni nesil' komedisinin çekimleri tamamlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin