Hangi kararları hayatlarını değiştirdi?

İki ünlü oyuncu, Hakan Gence'nin sorularını yanıtladılar.

Google Haberlere Abone ol
Hangi kararları hayatlarını değiştirdi?

Bir Aşk İki Hayat filminin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Engin Akyürek, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladılar.



Hakan GENCE / HÜRRİYET



'Aşk hayatı tersyüz edip tümden değiştirebilir'



Fragmanda ”Hayatı büyük olaylar yönlendirir derler. Oysa hayat aldığımız küçük kararların toplamıdır” diye bir cümle var. Küçük kararlar hayatlarımızı ne kadar etkiliyor?



Engin Akyürek: Küçücük kararlar hayatımızın bütün yönünü değiştiriyor. Film de bunu çok güzel anlatıyor.



Sizin hayatlarınızı değiştiren kararlarınız oldu mu?



Engin Akyürek: Ankara’da yaşarken buraya gelmek gibi bir hayalim yoktu. Ama İstanbul’a gelip televizyonda oyunculuk üzerine düzenlenen bir yarışma programına katıldım. Hayatım değişti.



Bergüzar Korel: Ben ufak bir karar anından sonra buradayım. Konservatuvarda öğrenciydim. Oyuncu olmak istiyordum ama televizyon dünyası ya da tanınmakla ilgili derdim yoktu. Hayatımı geçindirecek kadar para kazanıp oyunculuk yapmak istiyordum. Hiç iş düşünüp değerlendirme yapamayacağım bir gün gelen bir teklif ve verdiğim “Evet” cevabıyla bütün hayatım değişti. O yüzden küçük sandığım kararlara çok kafa patlatıyorum. Bunu seçtim ama diğer yolu seçseydim hayatımda ne olurdu diye düşünüyorum.



Bu kararları vermeseniz bugün nerede olurdunuz?



Engin Akyürek: Bilmemek daha iyi. Yoksa hayat çok tatsız tuzsuz olurdu. Mesela kafamda yazmak istediğim bir hikâye var: Yolda giderken çatılardan atlayıp intihar eden insanları görüyoruz. Meğer herkes 30 yıl sonraki bir fotoğrafını görüyor ve kimse gördüğü fotoğraftan memnun olmuyor. İçinde yaşarken belki bir şeyleri kabulleniyoruz ama bence geleceği bilmek hiçbir zaman sizi mutlu etmeyecektir.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin