'Emre’nin 'e’si kalmayacak, Türkiye’de seni bitireceğim!'

Emre Aşık, boşanma sürecinde olduğu Yağmur Aşık'tan şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Emre’nin 'e’si kalmayacak, Türkiye’de seni bitireceğim!'

Eski milli futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık’tan hem şikayetçi oldu, hem de korunma istedi.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; boşanma davası açtığı gün Yağmur Aşık’ın adeta otele baskın yapar gibi geldiğini öne süren Emre Aşık, “Emre’nin e’si kalmayacak. Türkiye’de seni bitireceğim’ diyerek beni tehdit etti. Kamera görüntüleri vardır” dedi. Mahkeme 3 ay süreyle Yağmur Aşık’ın şiddet mağduru Emre Aşık’a şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Emre Aşık’ın 3 aylık süre dolmadan ikinci kez korunma talebi başvurusu ise reddedildi.



'TÜRKİYE’DE SENİ BİTİRECEĞİM'



Boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’tan dört gün önce şikayetçi olan Emre Aşık emniyete verdiği ifadesinde, “25 Şubat 2019 günü Yağmur Aşık’tan boşanmak için ikinci kez dava açtım. Çocukların velayeti ile 100 bin lira tazminat istedim. Yağmur Aşık aynı gün öğleden sonra saat 15.00 ile 16.00 arasında benim bulunduğum Beyoğlu Hüseyinağa Mahallesi’ndeki Odda Oteli’ndeki ofisime baskın yapar gibi geldi. Bana, “Emre’nin e’si kalmayacak, Türkiye’de seni bitireceğim, senin arkadaşlarının da foyasını ortaya çıkaracağım” şeklinde yüksek sesli tehdit içerikli söylemlerde bulundu. Ofisinden ayrılıp otelin resepsiyon bölümüne geçtim. Resepsiyonda otel müdürü Gökhan Ersöz ve Enes Çağatay Becek vardı. Arkamdan giden Yağmur Aşık resepsiyonda da, “Sen bana nasıl boşanma davası açarsın? Sen nasıl zina davası açarsın? Üç çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın? Emre’nin e’si kalmayacak, seni bitireceğim”diyerek bir kez daha tehdit içerikli söylemlerde bulundu. Daha sonra kapı kasasına yumruk atan Yağmur Aşık, “Sıkıyorsa eve gel” dedi. Otelden ayrılırken Gökhan Ersöz’le göz göze gelen Yağmur Aşık, Gökhan Ersöz’e de, “Sen ne bakıyorsun lan, senin de sonun Emre gibi olacak, aynı kaderi paylaşacaksın” dedi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin