Emre Karayel’den sahipsiz hayvanlara destek

Oksimoron'u 22 Nisan’da CKM’de sahipsiz hayvanlar yararına oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
Emre Karayel’den sahipsiz hayvanlara destek

Emre Karayel, tek kişilik tiyatro oyunu 'Oksimoron'u 22 Nisan’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde 'Bana Göz Kulak Ol' derneği yararına sahneliyor. Biletleri biletix ve tiyatro gişesinde satışa çıkan oyunun tüm geliri dernek tarafından sahipsiz hayvanların tedavi, mama, barınma gibi ihtiyaçlarında kullanılacak.



Emre Karayel’den sahipsiz hayvanlara destek



Özge Özder, Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer’in öncülüğünde kurulan ve üyelerinin büyük çoğunluğu sanatçılardan oluşan Bana Göz Kulak Ol Derneği, öncülük ettiği önemli projelerle tanınıyor ve hem sahipsiz hayvanlara, hem de hayvan haklarına yönelik medyada farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.



Emre Karayel’den sahipsiz hayvanlara destek - Resim : 2



Karayel’den tek kişilik gösteri



İstanbul başta olmak üzere, Ankara, Hatay ve Antep’te sahnelenen, Emre Karayel’in tek kişilik Oksimoron’Erkek Aklı’ adlı oyunu, farklı sahnelerde seyircisiyle buluşmaya devam ederken, gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. Oyun, kadın ve erkeğin değişen çelişkilerini ve birbirleriyle bağlantılarını Semih’in beyninin içindeki kadın-erkek mücadelesi üzerinden anlatıyor. Robert Dubac’ın yazdığı Zeki Enes Akkan’ın uyarladığı Tatbikat Sahnesi prodüksiyonu olan oyunu Erdal Beşikçioğlu yönetiyor.



Emre Karayel’den sahipsiz hayvanlara destek - Resim : 3



Oksimoron nisan programı:



7 Nisan Antakya Meclis Kültür Merkezi

8 Nisan Gaziantep Üniversitesi Mavera KSM

20-21 Nisan İstanbul Baba Sahne

22 Nisan İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin