Emmy'e The Handmaid’s Tale damgası!

BluTV’de yayınlanan The Handmaid’s Tale 8 dalda Emmy Ödülü aldı.

Google Haberlere Abone ol
Emmy'e The Handmaid’s Tale damgası!

Birbirinden farklı yerli ve yabancı yapımlarla seyircisini buluşturan BluTV’nin, en yeni yabancı dizilerinden olan The Handmaid’s Tale, dün akşam düzenlenen Emmy ödüllerinde 8 ödüle layık görüldü.



69. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu



En İyi Drama Kadın oyuncusu (Elizabeth Moss), En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncusu (Ann Dowd), En İyi Yönetmen (Reed Morano), En İyi Drama Senaryosu (Bruce Miller), En İyi Konuk Kadın Oyuncu (Alexis Bledel), En İyi Drama Dizisi, En İyi Görüntü Yönetmenliği (Collin Watkinson), En İyi Yapım Tasarımı dallarında zorlu rakiplerini alt eden ve 2017’nin en iyi dizisi olarak anılan The Handmaid’s Tale geceye damgasını vurdu.



The Handmaid’s Tale, daha önce Amerika’ya dahil olan, totaliter bir topluma sahip Gilead’ı anlatan distopik bir hikaye. Çevre felaketleri ve düşen doğum oranları sebebiyle Gilead’da kadınlara mülk muamelesi yapılmaya başlanır. Kalan birkaç doğurgan kadından biri olan Offred da (Elizabeth Moss), ülkenin başkomutanının evinde, damızlık olarak hizmet vermek zorunda kalan bir mülktür. Ancak Offred’in bu korkunç dünyada tek bir amacı vardır; hayatta kalıp ondan koparılan kızını bulmak…



Başrollerini Elisabeth Moss ( Madmen), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley ( Orange is the New Black) ve Alexis Bledel (Gilmore Girls) gibi ünlü yıldızların paylaştığı The Handmaid’s Tale’i, BluTV üyeleri Amerika yayınından hemen sonra sadece BluTV’den izleyebildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin