Eleştirmenler, Cem Yılmaz'ın 'Pek Yakında' filmi için ne söyledi?

Cem Yılmaz, yeni filmi “Pek Yakında”yı vizyon öncesinde sinema eleştirmenlerinin beğenisine sundu.

Google Haberlere Abone ol
Eleştirmenler, Cem Yılmaz'ın 'Pek Yakında' filmi için ne söyledi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni filmi “Pek Yakında”nın basın gösterimi, dün İstinye Park’taki Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Gösterime film eleştirmenleri ve oyuncuların yanı sıra, Cem Yılmaz da katıldı. 



Filmin gösteriminin ardından sinema eleştirmenlerinden gelen yorumlar dikkat çekti.



İşte, o yorumlar:



Atilla Dorsay: Benim için çok büyük bir düş kırıklığı oldu. Hiç gülemedim. Film, Yeşilçam melodramını tipik Cem Yılmaz komedisiyle bağdaştırmaya çalışmış ama olmamış.

 

Alper Turgut: Aslında beğendim. Güzel bir taşlama olmuş. Günümüz sanat çevresiyle, gişe sinemasıyla, sanat sinemasıyla ilgili göndermeler var. Bu anlamda değerli. Süresi biraz kısa olsaymış daha iyi olurmuş. Güzel, iyi bir film. Bu tür filmler çekmeye devam etsin. Bizim seyircimiz “Recep İvedik”e daha çok gülüyor, bari güldükleri şey daha kaliteli olsun. Cem Yılmaz’ın gişede bir seyircisi var. Patlamayabilir ama milyonu rahat rahat aşar.

 

Cüneyt Cebenoyan: Oyunculukları çok beğendim ama biraz daha komik olacağı düşünüyordum açıkçası. Yeterince komik bulmadığımı söyleyebilirim. Yine de eli yüzü düzgün ana akım bir film. Rekor kıracağını zannetmiyorum ama saygın rakamlara ulaşır.

 

Serdar Akbıyık: Cem Yılmaz’ın artık sinemada iki dalda ilerlediğini söyleyebiliriz. “GORA”, “AROG” absürd komedi, “Hokkabaz” ve “Pek Yakında” da trajikomik. Bu film diğerlerinden daha iyi. Ferzan Özpetek’le oynamasının ona bir şeyler kattığını düşünüyorum. Renkler, çekimler; gerçekten bir benzerlik vardı. “Pek Yakında”, son dönemde absürd filme boğulan Türk sineması için çok da beklenmedik kaliteli bir film.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin