Elektronik müziğin en iyileri Klein Garten'da

İstanbul’da yaza damgasını vuran şehrin “gökyüzü bahçesi” Klein Garten, 26 Mayıs Cuma günü, Beyoğlu Tepebaşı’nda yeniden kapılarını açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Elektronik müziğin en iyileri Klein Garten'da

İstanbul’da iyi müzik ve eğlencenin adresi Klein’ın yazlık terası Klein Garten, 26 Mayıs Cuma günü Beyoğlu Tepebaşı’nda yeniden kapılarını açıyor. Geçen yaza damgasını vuran ve sıcak yaz akşamlarının en sevilen mekanı olan Klein Garten’da, yerli ve yabancı en iyi Dj’ler sabahın ilk ışıklarına kadar setin başında olacak. Klein Garten’da Pazar günleri 18:30’da başlayan ve Dj’lerin o güne özel setleriyle büyük ilgi gören “sunset” partilerle eğlence kaldığı yerden devam edecek.



Yaz gecesi rüyası  Yaz boyunca Christian Löffler, Valeron, Goldcap, Akumandra, Britta Unders, Lee Burridge, Lost Desert, All Day I Dream, Oliver Koletzki, Elfeberg, Still Vor Talent Showcase, WhoMadeWho, Sabo ve Sol Selectas Showcase gibi elektronik müzik dünyasının en iyileri yine Klein Garten’da müzikseverlerle buluşacak.



Elektronik müziğin en iyileri Klein Garten'da



Bu yıl yenilenen menüsüyle kendi mutfağından çıkan özel lezzetler de oldukça iddialı olan Klein Garten, Haliç manzaralı muhteşem terasında, eşsiz gün batımı keyfiyle konuklarını ağırlayamaya başlayacak. Her Pazar da hafta sonuna özel sunset party’lerde şehrin ritmi yine Klein Garten’da olacak. 



KLEIN GARTEN / YAZ PROGRAMI ‘19



Britta Unders + Goldcap

Tunnelvisions +1

Moonrise at Sunset

Stil Vor Talent w/ Oliver Koletzki, Elfenberg, Niko Schwind

Marbled & Jetlag

Whomadewho + Maga

Play Tuşu

Sol Selectas w/ Sabo, Derun, Timbolleti

Valeron

Kora

ADID w/ Lee Burridge, Lost Desert, Newman

Moonrise at Sunset

YokoO

Kamai Showcase Jacob Groening + Zigan Aldi

Christian Löffler

MON. w/ Lovestad

Unders + Maga

Metanoia + Akumandra w/ Sainte Vie, Coss, Iorie, Mateo, Menachem 26 & Anatolian Sessions

Lum


Etiketler tepebaşı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin