Elçin Sangu’nun yeni dizisi 'Yaşamayanlar'da kim kimdir?

Kanal D’nin ekran yüzü Elçin Sangu, blutv’de yayınlanacak yeni dizisi “Yaşamayanlar“ için hazırlık yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Elçin Sangu’nun yeni dizisi 'Yaşamayanlar'da kim kimdir?

Son olarak Moda Haftası için gittiği Londra’da moral depolayan Sangu, yeni rolü için imajını yenilemiş ve saçlarını kestirmişti. Berkay Öztürk ve Mustafa Salih Bozcu’nun senaryo ekibinde yer aldığı Türkiye’nin ilk vampir dizisi “Yaşamayanlar”, Bubi Film’in yapımcılığında çekilecek.



Alphan Eşeli’nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Elçin Sangu en büyük isteği tekrar insana dönüşmek olan “Mia” adlı etkileyici bir vampire hayat verecek. Mia, senaryoda hayaline kavuşmak için onu vampire dönüştüren Dmitry’yi yok etmek amacıyla genç isyancılarla büyük bir işbirliğine soyunacak.



Mia ile Dmitry’nin yolları İstanbul’da lüks bir gece klübünde kesişecek. Tek amacı ölümsüzlük olan Dmitry rolünü son dakika bir değişiklik olmazsa Kerem Bürsin’in canlandıracağı dizide iyi kalpli vampir Numel’i ise Birkan Sokullu oynayacak. Mia’nın iyi ve kötü vampirin aşkı arasında kalacağı dizide, Selma Ergeç ise hikâyenin kilit karakteri Karmen’le seyirciyi şaşırtacak. Hikâyesi 1800’lü yıllarla başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Nilperi Şahinkaya da yer alıyor.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin