Ekşisözlük'ün festivaline hangi Hollywood yıldızı geliyor?

Ekşisözlük tarafından düzenlenen Ekşi Fest'15 hangi isimleri ağırlıyor?

Google Haberlere Abone ol
Ekşisözlük'ün festivaline hangi Hollywood yıldızı geliyor?

Hollywood yıldızı, 'Yüzüklerin Efendisi'nin 'Frodo'su Elijah WoodEkşi Fest'e geliyor.



Ekşi Fest'in 5.'si bu yıl 30 Mayıs'ta İstanbul Life Park'ta düzenleniyor.



Selda Bağcan&Boom Pam ve Wooden Wisdom (Elijah Wood – Turquoise Wisdom) 30 Mayıs Cumartesi günü Life Park'ta düzenlenecek olan Ekşi Fest'15'te sahne alacak.



Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden Selda Bağcan ve Tel Aviv'li surf rock grubu Boom Pam'in bir araya gelerek Selda Bağcan'ın klasikleşmiş parçalarını orkestrayla canlandırdıkları projeleri Selda Bağcan & Boom Pam  ile Türkiye’de ilk kez Ekşi Fest'15'te sahne alacaklar. 



Wooden Wisdom'un üyesi Elijah Wood hayranı olduğu Selda Bağcan ile aynı sahneyi paylaşacak 



Türkiye'de iyi bir dinleyici kitlesine sahip olan, Hollywood yıldızı, 'Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su ABD'li aktör Elijah Wood ile müzik koleksiyoneri DJ  Turquoise Wisdom'ın ortak çalışması Wooden Wisdom - DJ Fitz, Grup Ses Beats, hiperaktif İspanyol grup Che Sudaka, Fransız reggae grubu Dub INC., La Rue Ketanou, Türkiye'de de belli bir kitle oluşturmuş Beyrut'un blues/rock grubu The Wanton Bishops, Afro-Latin, caz ve dünya müziği'ni renkli ve şiirsel performansıyla buluşturan Carmen Souza ve django, reggae, ska, dub, bratsch, afro-beat ve Anadolu müziğini harmanlayan protest müzik grubu Bandista sahne alacak.



Ekşi Fest'15, alternatif müzik sahnesinde ise Tribali, Burcu Tatlıses, Frapan, Cemiyette Pişiyorum, Biz, Ars Longa, 90 BPM, Roadside Picnic, Cem Başak ve Red Bull Warm Up ekibini ağırlayacak.



Sektörün en önemli ödülleri olarak bilinen ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik ödüllerinde 'En İyi Festival' kategorisinde birinci seçilen Ekşi Fest gün boyu sürecek olan müzikle birlikte oyunlar, yarışmalar, sosyal medya ve doğa aktiviteleri ile renkli, eğlenceli, alışılmışın dışında bir festival deneyimi yaşatmayı hedefliyor. 



Ekşi Fest'15 aynı zamanda, Tomurcuk Vakfı, Uluslararası Af Örgütü, Yedikule Hayvan Barınağı, Wamos Bien gibi farklı görüşten birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun yer bulabildiği ve katılımcıların görüşlerinin dile getirildiği festivallerden biri olma özelliği taşıyor.



Lila Events tarafından gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri Biletix'te satılıyor.



"Ekşisözlük'ün festivaline hangi Hollywood yıldızı geliyor?" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin