EKRANIN KAHKAHA YÜZÜ SABA TÜMER NEDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ekranların 'şen kahkahası' olarak bilinen Saba Tümer, Show TV'deki görüntüleriyle izleyenleri üzdü...

Google Haberlere Abone ol
EKRANIN KAHKAHA YÜZÜ SABA TÜMER NEDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Alişan ve Özlem Yıldız'ın sundukları Show TV'deki 'Herşey Dahil' programı, sezona Saba Tümer ve Fatih Ürek ile start verdi.


Tümer'in, yayın öncesinde evinde yapılan röportaj ekrana getirildi. Genç yaşta kaybettiği annesi ve teyzesiyle ilgili anıları sorulan Saba Tümer, bir anda gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.


Aynı anda stüdyoda bant yayını izlemekte olan Tümer, ağlamamak için kendisini zor tutsa da zaman zaman gözyaşlarını saklayamadı.


ANNESİ HİÇBİRİNİ GÖREMEMİŞ


Kahkahalarının arkasında çok zor dönemler atlatan bir insan olduğu yaptığı röportajdan da anlaşılan Saba Tümer, annesiyle son kez telefonda konuştuğunu ve annesinin kendisini haber sunarken, şu anda ekranda yaptığı işle görememiş olmasına üzüldüğünü söyledi.


Annesiyle ölmeden önce yaptıkları son konuşmayı anlatan Tümer, "Bir anda 'Annemi aramam lazım' diye devamlı içimden bir ses annemi aramam gerektiğini söylüyor ama ne mana verebiliyorum ne birşey... En sonunda bir arkadaşımdan cep telefonu buldum. Annemi aradım, 'Anne ben akşam gelmeyeceğim. Ya evde kalırım ya da bir arkadaşımda kalırım. Beni merak etme' dedim" diyerek annesiyle konuştuktan kısa bir süre sonra eve gittiğini ve sabah 6'da eniştesinin geldiğini ve 'Çeşme'ye gidiyoruz' dediğini anlattı.


Saba Tümer, Çeşme'ye gittiğinde annesinin vefat ettiğini belirtirken en çok nesini özlediği şeklindeki bir soru üzerine "O bir bütün. Onun birşeyini ayırt edemiyorsun ki... Onu bir bütün olarak özlüyorsun, onun sesini..." diyerek daha fazla konuşamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Röportaja devam edemeyen Saba Tümer, yerinden kalkıp gitti ve bir süre sonra geri döndü.


TEYZESİNİN ANİ ÖLÜMÜ DE ÇOK SARSMIŞ


Daha sonra teyzesiyle birlikte yaşamaya başladığını anlatan Tümer, ikinci yıkımı da teyzesinin ölümüyle yaşadığını anlattı. Saba Tümer, İzmir'den teyzesine veda edip NTV'de çalışmaya geldiğini ve bir ay sonra da teyzesinin ölüm haberini aldığını söyleyerek yine gözyaşlarına boğuldu.


CANLI YAYINDAN SONRA ACI HABERİ ÖĞRENMİŞ


Teyzesiyle ilgili acı haberi, haber bültenini sunduktan sonra aldığını anlatan sunucu, "Haberden çıktım. Nuri Çolakoğlu çağırdı odasına. Bir baktım babam orada. Babam söyledi. Sonra kardeşimi ve kuzenlerimi alıp İzmir'e gittik" diye konuştu.


Yaşadığı zor günleri atlatmak için psikolojik yardım alan sunucu, şimdilerde herkesin kulaklarında çınlayan kahkahasının da aslında bir savunma mekanizması olduğunu söyledi.


Artık hayatla dalga geçmeye başladığını belirten Saba Tümer, "Hayatta her an böyle saçma sapan şeylerle, sürprizlerle karşılaşabiliyorsun. Erken yaştayken hiç tahmin etmemiştim, annemi, teyzemi kaybedeceğimi, bir sürü dramlar yaşayacağımı falan" ifadesini kullandı.


KENDİSİNİ İZLERKEN SIKILDI!


Yaşadığı zor günleri anlatan Saba Tümer, bant yayını stüdyodaki seyircilerle birlikte izlerken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Ancak bantın uzun sürmesiyle canlı yayında zor  anlar da yaşayan Saba Tümer'in "Bitmiyor mu bu bant?" şeklinde konuştuğu da duyuldu.


O KİŞİ SEVGİLİM DEĞİL



Bu arada bir kaç gün önce magazin basınında sevgilisi olarak görüntülendiği kişinin de arkadaşı olduğunu söyleyen Saba Tümer,  "Çok yakın arkadaşımız. Hatta dedim ki 'Bir daha beni sokağa çıkarmayacak yapmayın' dedim. O alışkın değil ya kameralara, arabaya binerken güneşliği indirmiş" dedi.  Tümer, şu aralar hayatında kimse olmadığını da vurguladı ve "Çünkü çok çalışıyorum ve bu çalışma temposunun içine aşkı sığdıramıyorum. Bütün gün stüdyodayım. Öyle birisi çıkmadı. Çıksa niye saklayayım. Ben birşeyini saklayan biri değilim. Çıksa gururla yani" dedi.


Televizyon Gazetesi.com
 
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin