Ekranda kızlı - erkekli neler oluyor?

Milliyet Cadde yazarı bugünkü köşesinde bu soruya cevap aradı.

Google Haberlere Abone ol
Ekranda kızlı - erkekli neler oluyor?

Sina Koloğlu, Milliyet Cadde'deki köşe yazısında bugün 'Ekranda kızlı erkekli neler oluyor neler?' sorusunu sordu dizilerden örneklerle yazısına devam etti. Koloğlu'un köşe yazısı şu şekilde:



"EKRANDA KIZLI-ERKEKLİ NELER OLUYOR NELER!



Geçen pazar akşamı “Güneşi Beklerken” dizisinde kızlı-erkekli epey durum mevcuttu. Zeynep “Ben Barış’a sürpriz yapmak istiyorum” derken onu  eve yemeğe çağırmayı düşündüğünü öğrendik. Lise öğrencileri birbirlerini evlerine kızlı-erkekli yemek yemeye gidiyorlar yani. Dizi tabii ki bununla da kalmıyor. Can kardeşimizle Yağmur kardeşimiz “kızlı erkekli” Çin lokantasına gidiyorlar. Çıkışta kızlı-    erkekli öpüşüyorlar. RTÜK uyuyor mu?  



Kızlı erkekli halin güldürüsü olur mu?



Show TV’de “Güldür Güldür”de anne ve babası polis, kızımız evine sevgilisini getiriyor. Güya ders çalışıyorlar. Anne baba neyse odayı basıyor. Polis olduklarından alışkanlık, önce “Polis aç kapıyı” diye bağırıyorlar. Kızlı- erkekli duruma polis müdahalesinin mizahı yapılıyor. RTÜK olaya el koymalı. Kızlı erkekli aynı odada olmanın güldürüsü mü olur?



“Yetenek Sizsiniz Türkiye”de o dans neydi öyle? Kızlı-erkekli bale yapıyorlardı. Gösterileri bitti, genç kızımıza, “erkek arkadaşının” başkasıyla böyle dans etmesine kızıp kızmadığı soruldu. Meğer dans ettiği “erkek arkadaşıymış...”



Nereden başlamak lazım. Bir kere kızlı erkekli ekranda böyle dans edilir mi? Sonra böyle soru sorulur mu? RTÜK uyuma neler oluyor bu ekranda. Hemen “Samanyolu ayarı” verilmeli. Ben size bir şey diyeyim mi RTÜK üyelerinin hani şu “oy çokluğu” hali var ya... İşte o “oy çokluğu” bu yazdıklarımı okuyunca bana kesin hak verecektir!"



Köşe  yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin