'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması!

TRT'nin sevilen dizisi, Sığacık’tan Karadeniz’e taşındı.

Google Haberlere Abone ol
'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması!

TRT1'in sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi, yeni bölümlerinin çekimleri için Sığacık’tan Karadeniz’e taşındı.



"'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması!" Galerisine Göz At



Dizinin 16. ve 17. Bölümlerinin çekimleri için Rize’nin Fındıklı ve Çamlıhemşin ilçelerine giden başrol oyuncuları İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Asuman Dabak, Bestemsu Özdemir, Durul Bazan, Mustafa Şen, Eser Eyüboğlu ve Bengi Öztürk, Karadeniz’in muhteşem doğal güzelliğine hayran kaldı. Yoğun geçen çekimlerden arta kalan zamanlarını Karadeniz yaylalarını, tarihi ve turistik yerlerini gezerek değerlendiren oyuncular, çay tarlalarında, fındık bahçelerinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi selfie yaptı.



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması!



Ege’nin Hamsisi dizisini çok sevdiklerini ve hiç kaçırmadıklarını belirten Rizeliler ise sanatçılara ve tüm dizi ekibine büyük ilgi gösterdi. Çekimler sırasında Karadeniz mutfağının en leziz yemeklerini, yeni tutulan taze balıkları yiyen Ege’nin Hamsisi ekibi, kemençe ve tulum eşliğinde horon oynamayı da ihmal etmediler.



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması! - Resim : 2



Dizinin 5 Kasım Pazartesi saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak 16. Bölümünde, Egeli aile, hayırlı bir iş, kız isteme merasimi için Karadeniz’e misafir oluyor. Oğlu Deniz’e laz kızı Zeynep’i istemek için Rize yollarına düşen Melahat’i burada birbirinden ilginç maceralar bekliyor...



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması! - Resim : 3



Kızını vermeye gönlü olmayan, “Deplasmanda kız istemek olmaz, memlekete gelin” diyerek müstakbel dünürlerini Karadeniz’e götüren Şevket, bu bölümde Sığacıklı komşularına Karadeniz misafirperverliğinin en güzel örneklerini sergiliyor. Ancak kızına çok düşkün bir baba olan Şevket’in Deniz’i bu sevdadan vazgeçirmek için yaptığı planlar trajikomik olaylara neden oluyor.



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması! - Resim : 4



Muhteşem Karadeniz doğası eşliğinde, bölge insanının fıkralara konu olan dobralığı, sıcaklığı, samimiyeti, esprileri, eşsiz lezzetleri barındıran yemek kültürü, Egeli Çınar ailesini bambaşka bir dünyaya sürüklüyor… Onlar muhteşem Karadeniz doğasına hayran kalıp yaylalarda kemençe eşliğinde horon oynamayı, muhlamanın, Karadeniz pidesinin, laz böreğinin en lezizlerini tatma imkanına kavuşuyor…



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması! - Resim : 5



Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.



'Ege’nin Hamsileri'nin karadeniz çıkarması! - Resim : 6



Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Buse Meral, Celal Öztürk, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.



Ege’nin Hamsisi’nin 16. Bölümü, 5 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin