Edelman Türkiye’nin ortaklık yapısı değişiyor

Dünyanın en büyük iletişim ajansı Edelman’ın, dört yıl önce Türkiye’de açtığı ofisi Edelman Türkiye’nin ortaklık yapısı değişiyor.

Google Haberlere Abone ol
Edelman Türkiye’nin ortaklık yapısı değişiyor

ABD’de 1952’de kurulan ve halen dünyanın en büyük iletişim ajansı olarak 67 ülkede faaliyet gösteren Edelman, 2012’de kurduğu, 66’ncı ofisi Edelman Türkiye’de “Affiliate Plus” modeline geçiyor. Bu değişiklikle birlikte Edelman Türkiye’nin kurucu Genel Müdürü Serra Büyükfırat şirketin ana hissedarı olurken, Edelman’ın ortaklığı devam edecek.



Edelman Türkiye’nin ortaklık yapısı değişiyorEdelman Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdürecek olan Serra Büyükfırat konuyla ilgili olarak şunları söyledi;



“Dört yıl önce bir start-up olarak başladığımız yolculuğumuzda önemli bir başarı kaydederek istikrarlı bir şekilde çalışan ve müşteri portföyümüzü büyüttük. Bugün, dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarına hizmet veriyoruz.



Affiliate Plus iş modelimiz, hizmet anlayışımıza yönelik konularda hiçbir değişiklik içermeyecek. Edelman’ın uluslararası standartlarını, kalite anlayışını mevcut kadromuzla sürdüreceğiz. Edelman’ın global ağından, iletişim sektöründe pek çok ilki barındıran know-how’ından faydalanmaya ve sektöre yön veren Trust Barometer gibi kapsamlı araştırmaları müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.



Türkiye’deki güçlü konumumuzu pekiştirirken, büyüme ivmemizi daha da hızlandırmanın ve müşterilerimizle bir çok yeni projeye imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz”.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin