Ece Üner, Şule Çet davasındaki o sözlere ateş püskürdü!

Show Ana Haber bülteni sunucusu Üner, Çağatay Aksu'nun 'Kızınıza sahip çıksaydınız' sözlerine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ece Üner, Şule Çet davasındaki o sözlere ateş püskürdü!

Show Ana Haber bülteni sunucusu Ece Üner, Şule Çet davasında sanık Çağatay Aksu'nun "Kızınıza sahip çıksaydınız" sözlerine tepki göstererek, "Kendi uzuvlarına sahip çıkamayanlar, ana babalara 'Kızına sahip çık' diyor, demesine izin veriliyor. Pes!" dedi.



'Vicdana sığmıyorsunuz'



Sunucusu Ece Üner, "Kendi uzuvlarına sahip çıkamayanlar, ana babalara 'Kızına sahip çık' diyor, demesine izin veriliyor. Pes! Cüzdanı bilemem ama vicdana sığmıyorsunuz!" ifadelerini kullandı.





Ne olmuştu?



Sanık Çağatay Aksu'nun annesi Gülümser Aksu'nun tanık olarak dinlendiği sırada ise baba İsmail Çet, "Oğluna sahip çıksaydın" dedi. Gülümser Aksu ise "Ben oğluma sahibim" yanıtını verdi. Sanık Çağatay Aksu'nun baba Çet'e "Sen de kızına sahip çıksaydın" diye seslenmesi tansiyonun yükselmesine neden oldu.Sanık Çağatay Aksu, dosyada kendilerini suçlayacak delil bulunmadığını öne sürerek, "Delil bulduğunuz an asın. Beni delille yargılayın, senaryolarla yargılamayın" dedi. Sanık Berk Akand ise "Tecavüze uğradıysa neden DNA çıkmıyor. Ayağında çoraplar vardı, ayakkabı da vardı." savunmasını yapmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin