Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım

Ünlü sunucu, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Şallı: Ben kimsenin yuvasını yıkmadım

Kanal D'de yayınlanan 'Ebru Şallı ile Zinde Kal' ile ekranlara dönen Ebru Şallı, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Şallı, yeni programından özel hayatına kadar birçok soruya yanıt verdi.



Hakan GENCE / HÜRRİYET



Ebru Şallı:Ben kimsenin yuvasını yıkmadım



Bir süredir Uğur Akkuş’la birliktesiniz. Bu aşk size nasıl geldi?



- Hiç beklemediğim anda geldi. Yalnızdım, çocuklarımla ilgileniyordum. Bir iş toplantısında tanıştık. İşte çalışmanın faydaları (gülüyor)!



İlk görüşte aşk mıydı?



- Tanıdıkça birbirimizden hoşlandık.



Sizi ilk kez teknede çekilmiş fotoğraflarınızla yan yana gördük. Hemen sonra Uğur Bey’in evli olduğunu öğrendik. Perde arkasında neler yaşandı?



- Benim tanıştığım kişi; dört yıldır boşanma aşamasında olan, yalnız yaşayan, hafta sonu çocuklarını alan bir babaydı. Aksini görsem beraber olmazdım. Hiç kimse beni kandırmadı. Zaten ilk gün avukat yoluyla, “Biz üç aydır beraberiz ve benim her şeyden haberim var” diye açıklama yaptım.



İnsanlar sizi yuva yıkmakla eleştirdi...



- Ben kimsenin yuvasını yıkmadım. Uğur’un benden önce de başka birlikteliği olmuş. Ama o isim ünlü olmadığı için duyulmamış. Ben anneyim, yanlış bir şey asla yapmadım, yapmam.



O dönemi nasıl atlattınız?



- Bu Türkiye’de sosyolojik bir sorun. Boşanamayan insanlar evlerini ayırıp hayatlarını boşanmış gibi sürdürüyor. Çünkü boşanamamanın birtakım maddi ve manevi sebepleri oluyor. Tabii çok üzüldüm, ağladım. O dönemde babamın rahatsızlığı nüksetti. Uğur’un annesi rahatsızlandı. Biz hem onun çocuklarını hem benim çocuklarımı düşünerek sustuk.



Yakında evleneceğiniz söyleniyor. Nasıl evlenme teklif etti?



- Yemekte yüzüğü çıkardı, “Ömrümün sonuna kadar benimle olur musun” dedi. Çok duygulandık.



Ama henüz bir tarih almadık.



Şiddet gördüğünüz yazıldı...



- Hayatım boyunca kimseden şiddet görmedim.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin