Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, Harbiye Açıkhava sezonunu kapattı.

Google Haberlere Abone ol
Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, geçtiğimiz akşam, BKM organizasyonuyla yaptığı 8’inci ve son konserle Harbiye Açıkhava sezonunu kapattı. Sahneye Tom Ford imzalı payetli elbisesi ile çıkan Gündeş, ilk şarkısından son şarkısına kadar tüm repertuvarını alanı dolduran binlerle birlikte söyledi.



Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış



Araftayım, Sen Allahın Bir Lütfusun ve Fırtınalar gibi sevilen şarkılarının yanı sıra, yeni albümünün hitlerine de sahnede seslendirdi.



Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış - Resim : 2



Sevgi seli pankartlara yansıdı



Kendisi için açılan onlarca pankartı gören Gündeş, "Sizleri çok seviyorum EGFC (Ebru Gündeş Fan Club)" sözleriyle sevenlerne teşekkür etti. Telafi, Çingenem, Cennet, Meyhaneci, Yaparım ve Seni İstiyorum parçalarında tempoyu artıran Gündeş’e, farklı kostüm ve koreografilerle 4 dansçı eşlik etti.



Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış - Resim : 3



Konserin ikinci yarısında Olimpia Sanchis tasarımı siyah-beyaz bir tulum tercih eden Gündeş, Çağırın Gelsin, Ben Olmayınca, Senin Olmaya Geldim, Tanrım Nereden Sevdim gibi romantik parçaları yine seyircisiyle birlikte söyledi.



Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış - Resim : 4



Meyhaneci, Sen Yoluna Ben Yoluma, Yaparsın Bilirsin ve Seni İstiyorum şarkılarıyla eğlenceyi doruğa çıkaran ve geceyi noktalayan Ebru Gündeş, 40 şarkı seslendirdiği gecede, sahne hakimiyeti, enerjisi, sesi ve güzelliğiyle herkesi büyüledi.



Ebru Gündeş'ten festival gibi kapanış - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin