Ebru Cündübeyoğlu: Türkiye güzeli olmak bizde aile geleneği

Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu "Hadi Be"ye konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Ebru Cündübeyoğlu: Türkiye güzeli olmak bizde aile geleneği

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu yıllar sonra yeniden bir araya geldiği Hakan Yılmaz ile “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” adlı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Ebru Cündübeyoğlu, samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.



Islak mendille önce elimi, sonra masayı, daha sonra ayakkabılarımı silerim



Emre Saygı, programın “Doğru-Yanlış” bölümünde Ebru Cündübeyoğlu’na üzerinde “doğru” ve “yanlış” yazan iki kart verdi, okuduğu cümleler karşısında kendisi için uygun olanı göstermesini istedi. Güzel oyuncu “Kuaförden sonra yaptırdığım değişikliğin fark edilmesini beklerim”, “Islak mendille önce elimi, sonra masayı, daha sonra ayakkabılarımı silerim” ve “Soğuk bir şey almak için markete girdiğimde içeceği her zaman dolabın en arkasından alırım” cümlelerine “doğru”; “Eşimin sevmediği bir sebzeyi fark ettirmeden yemeğe koyup ona yedirmişliğim vardır” ve “Yabancı birine küfür öğretmişliğim vardır” cümlelerine de “yanlış” kartını gösterdi.



Anne olunca daha cesur oluyorsunuz



Duru isminde 12 yaşında bir kız çocuğu annesi olan Ebru Cündübeyoğlu, anneliği anlattı: “Büyük bir güç veriyor. Daha önce kendiniz için yapmayacağınız pek çok şeyi evlat sahibi olduktan sonra onun için yapıyorsunuz. Çok daha cesur oluyorsunuz. Onun için her şeyi yapabiliyorsunuz.”



Türkiye güzeli olmak bizde aile geleneği



Annesi Hülya Cündübeyoğlu 1970 yılında Türkiye Dördüncü Güzeli seçilen, kendisi de 1993 yılında Türkiye Dördüncü Güzeli olan Ebru Cündübeyoğlu, “Kızın Duru da Türkiye dördüncü güzeli olur mu?” sorusuna gülerek “O net. O yüzden hiç böyle bir kaygımız yok. Aile geleneğimiz çünkü” yanıtını verdi.



Yönetmenlik yapabilirim



Yönetmenlik yapabileceğini belirten Ebru Cündübeyoğlu, “Yönetmenlik yapabilirim ilerleyen zamanlarda. Çünkü sonuçta meslek hayatınızda tecrübe ediyorsunuz. Meslek hayatımın 25’inci senesindeyim.”



Katilin peşindeyiz



Cündübeyoğlu, Hakan Yılmaz’la birlikte rol aldığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” adlı tiyatro oyununu da anlattı: “Boşanma kararı alan bir çift, sabah uyandıklarında evde bir cesetle karşılaşıyor. Hem de arkadaşlarının. Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz, oyunda biz de onun peşindeyiz. Eğlenceli ve çok sürükleyici bir oyun. Hem güldürüyor hem de heyecanlandırıyor. Ben çok keyif alarak oynuyorum. Oyunu çok seviyorum. Biz bu kadar keyifli ve heyecanlı oynuyorsak, o duygu seyirciye mutlaka geçer. Seyirci de keyif alıyordur yani.”



Hakan’la konuşmadan anlaşıyoruz



Ünlü oyuncu, Hakan Yılmaz’la iyi bir ikili olduklarını söyledi: “Konuşmamıza gerek yok. Konuşmadan anlaşabiliyoruz biz. Mesela bir şey oldu, baktığımda ben anlarım ne olduğunu. O da anlar benim neye dikkat ettiğimi. İnsanın partneriyle bir şeyleri dile getirmeden anlaşıyor olması, çok büyük bir ilerleme.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin