Başarılı isimler 'Blender is the New Black' sergisinde

'Blender is the New Black' sergisi, yaratıcı endüstrilerin farklı alanlarından tanınmış isimleri buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Başarılı isimler 'Blender is the New Black' sergisinde

Küratörlüğünü ünlü prodüktör ve koreograf Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği “Blender is the New Black” sergisi, yaratıcı endüstrilerin farklı alanlarından tanınmış isimleri buluşturuyor.



Yönetmen Ali Bilgin, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend, illüstratör Sedat Girgin hayatlarının farklı dönemlerinden yaratıcılıklarını şekillendiren kişisel hikayeleri çeşitli objeler aracılığıyla ziyaretçilerle paylaşıyorlar. #walktoBLACK etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen sergi19 Aralık 30 Aralık tarihleri arasında Room & Rumours’da sergilenecek.



Yaratıcı endüstrilerin iddialı isimlerinden yönetmen Ali Bilgin, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, müzisyen ve gazeteci Melis Danişmend ve illüstratör Sedat Girgin, ünlü koreograf ve prodüktör Uğurhan Akdeniz’in küratörlüğünde “Blender is the New Black”sergisi için bir araya geldiler. Küratör Uğurhan Akdeniz sergiye ilişkin olarak “Yaratıcı eserlerin, bir insanın tüm hayatı boyunca yaşadıklarının harmanı olduğu noktasından yola çıkıyorum. Ali, Başak, Melis ve Sedat da aslında kariyerleri boyunca onlara ilham veren şeyleri yetenekleriyle harmanladılar. Bu harmanlarda kişisel hikayelerimizden güçlü izler var. Blender is the New Black için onların yaratıcı üretimlerine etki eden kişisel hikayelerini birlikte masaya yatırdık. Hikayelerini simgeleyen objeler ve hikayelerin kendisi bu sergide görülebilecek. Bugüne kadar hep üretimlerine tanıklık ettiğimiz bu isimler ilk kez bizleri sahne arkasına davet ediyor. Bazıları çok yakın arkadaşım bazıları uzun süredir takip ettiğim isimler olmakla birlikte bu dörtlüyü var eden kişisel hikayelerin hepsi benim için de çok yeni ve heyecan verici.” ifadelerini kullandı.



#walktoBLACK etkinlikleri kapsamında hayata geçirilen Blender is the New Black, 19 Aralık - 30 Aralık tarihleri arasında Room & Rumours’da görülebilecek.



Başarılı isimler 'Blender is the New Black' sergisinde


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin