'Dünyadan canlı yayın' National Geographic'de!

National Geographic, vahşi yaşamı canlı yayınla izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Dünyadan canlı yayın' National Geographic'de!

Emmy Ödüllü Phil Keoghan televizyon tarihindeki en ilginç vahşi yaşam yayını için yine Emmy Ödüllü oyuncu Jane Lynch ile bir araya geliyor. National Geographic ekranlarına gelecek olan "Dünyadan Canlı Yayın" dünyanın dört bir yanından vahşi yaşamın en çarpıcı görüntülerini gerçek zamanlı olarak iki saat boyunca ekranlara taşıyor. 171 ülkede 45 farklı dilde aynı anda yayınlanacak olan program boyunca izleyicilere rehberlik eden Lynch ve Keoghan'a hayvan uzmanı, zoolog ve doğa bilimci Chris Packham eşlik ediyor.



"Dünyadan Canlı Yayın" dünyanın farklı köşelerinden vahşi yaşam görüntülerini dünyanın en ünlü vahşi yaşam sinematrograflarının çekimleriyle ekranlara taşıyor. Emmy Ödüllü vahşi yaşam sinematografı Bob Poole, ultra düşük ışık teknolojisiyle Etiyopya'daki bir sırtlan klanına yaklaşıyor; efsanevi National Geographic fotoğrafçısıSteve Winner, nadir karşılaşılan cüce leoparı yakından inceleme fırsatı sunuyor. Ünlü National Geographic Kaşifi Sandesh Kadur Hindistan'ın Jodhpur bölgesinde bulunan langur maymunlarını görüntülerken büyük kediler üzerine çalışmalarıyla ün kazananSophie Darlington Kenya'nın Maasai Mara'da avlanan aslanların stratejilerini termal kameralarla izleyicilerle buluşturuyor. Emmy Ödüllü sinematograf Andy Casagrande de Güney Pasifik Fiji sahillerinde boğa köpekbalıklarının nasıl beslendiğini görüntülemek için su altına iniyor. RMS Titanic'te yaptığı keşiflerle tanınan National Geographic Kaşifi Dr. Robert Ballard ise yayına Kaliforniya kıyılarından okyanusun derinliklerine doğru yolculuğu ile katılıyor. "Dünyadan Canlı Yayın" ayrıca Texas'taki Bracken Mağarası'nda yaşayan 20 milyon yarasayı ve "snot-bot" adlı bir drone'un kambur balinalarını arayışını da ekranlara getirecek.



Tüm dünya ile aynı anda National Geographic izleyicileriyle canlı yayında buluşacak olan bu benzersiz program 9 Temmuz Pazar’ı Pazartesiye bağlayan gece 03.00’te!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin