Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda!

Mert Alaş, doğup büyüdüğü Ankara'yı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda!

Tüm dünyaya parmak ısırtan işlere imza atan ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, doğup büyüdüğü Ankara'yı ziyaret etti. Annesiyle de özlem gideren Alaş, gezisini de Instagram hesabından paylaşıyor. Alaş, en son paylaşımını ise Anıtkabir'den yaptı. Ünlü fotoğrafçı Anıtkabir pozunu "Saygı ve gururla" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, özellikle Türk takipçilerini heyecanlandırdı.






 


Mert Alas (@mertalas)'in paylaştığı bir gönderi (Şub 13, 2018 at 5:35öö PST)






Annesiyle el ele çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşarak Ankara zilyaretine sosyal medya sayfasında yer veren Alaş, 14 yaşına kadar yaşadığı evi ve o dönemdeki çocukluk arkadaşlarını da dünyanın dört bir yanındaki ünlü dostlarına tanıtmış oldu.



Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda!



Ankara'nın dört bir yanından çektiği fotoğraflara sayfasında yer veren Alaş, son olarak da annesinin kendisi için hazırladığı sürpriz erken doğum günü partisinden bir fotoğraf paylaştı. Annesinin kırmızı balonlar ve Mert yazısıyla süslediği bir odada çektiği fotoğrafını paylaşırken de #anam etiketini kullandı.



Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda! - Resim : 2



Alaş'ın en çok da bu paylaşımı Türk takipçilerinden beğeni topladı. Bazı takipçileri "Mert Alaş da olsan anam diye hashtag koyuyosun işte" diye yazarken "Senin hashtag'ine (etiketine) kurban diye yorumlayanlar da oldu.Birçok takipçisi Alaş'ın doğup büyüdüğü yerleri dünyaya tanıtmasından memnun olduğunu belirterek yeni yaşını kutladı.



Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda! - Resim : 3



Alaş, Ankara'da kaldığı süre içinde kentin çeşitli yerlerinde çektiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Bu pozlara hem beğeni hem yorum yağdı. Alaş, son olarak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeydi. Oradan annesini ziyaret için Ankara'ya geçti.



Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda! - Resim : 4



Ortağı Marcus Piggot ile birlikte dünyanın son dönemdeki en gözde fotoğrafçılarından biri olan Mert Alaş'ın yakın dostları arasında Madonna, Irina Shayk, Kim Kardashian gibi ünlüler bulunuyor.



Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı, Ata'nın huzurunda! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin