Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı!

2 Kasım’da vizyona girecek ‘İyi Oyun’un müzikleri çok konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı!

Büyük prodüksiyonu ve sıra dışı konusuyla merak uyandıran, 2 Kasım’da vizyona girecek ‘İyi Oyun’ filminin müzikleri çok konuşulacak. Filmin iddialı şarkılarında dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg, Hey! Douglas, Gripin ve Gazapizm gibi isimlerin imzası bulunuyor.



Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı!



Genç ve yıldız isimleri kadrosunda buluşturan ‘İyi Oyun’, sadece Türkiye ve dünyanın ilk e-spor filmi olmasıyla değil, müzikleriyle de dikkat çekecek. Beş gencin, dünyada 100 milyonların oynadığı League of Legends’ın Türkiye’deki büyük finaline hazırlanma süreçlerini anlatan filmin açılış sahnesinde sinemaseverler Athena’nın 2002 yılında çıkardığı ve büyük beğeni toplayan ‘Her Şey Yolunda’ albümünden sürpriz bir şarkı duyacaklar.



Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı! - Resim : 2



Dostluk ve mücadele hikayesinin anlatıldığı filmin müziklerinde dünyaca ünlü bir isim de yer alıyor. Rap yıldızı Snoop Dogg’un KAAN’la birlikte söylediği ‘Sirens’ şarkısı da filme özel versiyonuyla seyircileri büyük finale hazırlayacak. Ünlü pop şarkıcısı Edis’in konuk oyuncu olarak yer aldığı ‘İyi Oyun’da farklı müzik türüyle ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Hey! Douglas da orijinal müzikleri de sinemaseverlerle buluşacak.



Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı! - Resim : 3



Gazapizm sürprizi



Gripin’in de özel bir şarkı hazırladığı filmde gruba son yılların fenomen rap müzisyeni Gazapizm eşlik edecek. ‘Heyecanı Yok’ adlı şarkısı ile müzik listelerinde uzun süre zirvede kalan Gazapizm ile Gripin’in ortaklığı heyecanla beklenecek. Sufle ile Gökcan Sanlıman’ın düeti büyük beğeni toplayacak.



Oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz, Kaan Sevi, Atakan Yılmaz ve konuk oyuncu olarak da Kerem Bürsin’in yer aldığı, yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu ‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da vizyona giriyor.



Dünyaca ünlü rap yıldızı Snoop Dogg'dan 'İyi Oyun'a özel şarkı! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin