Dünyaca ünlü oyuncu Malatya'da

Malatya Uluslararası Film Festivali, Almanyalı oyuncuyu ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü oyuncu Malatya'da

Malatya Valiliği'nin koordinasyonunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İnönü Üniversitesi'nin destekleri ile düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivali, bir dünya starını ağırlıyor.

 

'Tess' ve 'Paris, Texas' filmleriyle tanınan Almanyalı oyuncu Nastassja Kinski, Malatya Uluslararası Film Festivali Onur Konuğu olarak Malatya'ya geliyor.

 

1979 yılında rol aldığı 'Tess' filmi ile Altın Küre Ödülüne sahip olan oyuncu 1984 yılında rol aldığı 'Paris, Texas' filmi ile de hafızalara kazındı ve pek çok ödülün sahibi oldu. 5. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Onur Konuğu olarak Malatya'ya davet edilen sanatçı bu akşam Malatya'da olacak ve Malatyalı sinemaseverlerle buluşacak.

            

Kinski, 25 Kasım Salı günü saat 11.00'de Ramada Plaza Altın Kayısı Otel'de düzenlenecek basın toplantısı ile basının sorularını yanıtlayacak ve 27 Kasım akşamı Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Festival Ödül töreninde ödülünü aldıktan sonra Malatya'ya veda edecek.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin