Dünyaca ünlü DJ Türkiye'ye geliyor!

Elektronik müziğin dünyadaki en iyi isimlerinden Solomun, kurucusu olduğu Hamburg çıkışlı Diynamic Festival ile ikinci kez İstanbul’da...

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü DJ Türkiye'ye geliyor!

Almanya’nın Hamburg şehrinde Solomun ve Adriano Trolio tarafından kurulan Diynamic Festival, ilk olarak 2015 yılında İstanbul’da müzik severlerle buluşmuştu. Çekirdek kadrosuyla tüm dünyayı dolaşan festival, üç yıl aradan sonra geçen yıl bir kez daha İstanbul’a geldi ve büyük yankı uyandırdı. Günler öncesinden biletleri tükenen Diynamic Festival, bu yıl yeniden İstanbul’a geliyor ve 3 Ağustos Cumartesi gündüz Kilyos’daki Milyon Beach, gece ise Volkswagen Arena’da müzikseverleri ağırlayacak. Solomun’un yanı sıra kadrosuna eklediği dünyaca ünlü birçok yıldız müzisyenle kapsama alanını genişleten Diynamic Festival ile İstanbul bir kez daha elektronik müziğe doyacak. 



Açılış Kilyos’da



Dans müziğini modern bir sound ile yeniden yorumlayan ve kendine özgü müzik tarzıyla büyük bir hayran kitlesi yaratan Diynamic Festival’in yaratıcısı Solomun, dünyanın dört bir yanında verdiği tüm konserlerde biletleri günler öncesinden tükenen bir isim. Günümüz elektronik müzik sahnesine yön veren muhteşem yetenek, bu yıl da Diynamic Festival’in İstanbul ayağının yıldızı. Kapıların saat 12.00’de açılacağı Kilyos’daki Milyon Beach’te, Solomun ve efsane kadrosu İstanbullu müzikseverlere unutamayacakları bir deneyim yaşatacak. Solomun’la birlikte Adrian Shala ve Adrian Schweizer ikilisinin oluşturduğu Adriatique festivalin öne çıkan isimlerinden. Son albümü “Nude” ile elektronik müziğe hareket getiren Adriatique, performansıyla enerjiyi yükseltecek. Son zamanların en üretken ve en yetenekli Dj’leri arasında gösterilen Alman müzik yapımcısı Boys Noize da tüm dünyayı etkisi altına alan remiksleriyle Kilyos’ta setin başına geçecek. 



20 yıla uzanan birliktelikleriyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Christian Hilscher ve Nico Plagemann’in kurduğu Kollektiv Turmstrasse de Diynamic ailesinin vazgeçilmez üyelerinden. Kuzey Almanya çıkışlı ikili, müzikal yolculuklarının en sevilen şarkılarıyla Avrupa şehirlerinin ardından bu kez İstanbul’u ısıtacak. 



Adını çok sevdikleri Adana kebabından alan Alman grup Adana Twins de bu yılki festivalin bir başka yıldızı. Kendi şarkıları ve ünlü isimlere yaptıkları remikslerle elektronik müziğin son dönemde en popüler ikilisi Benjamin Busse ve Jan Friso Traas, etkileyici melodileriyle festival alanında nabzı yükseltecek. Diynamic Festival, Adana Twins’in ardından elektronik müziğin yükselen değerlerinden Magdalena ve Lorenzo Esposito’nun house müzik projesi Lehar ile devam edecek. Daha sonra sahneye 2014 yılından bu yana ürettikleri şarkılarla hızla yükselen Luca ve Elia, bilinen isimleriyle Undercatt çıkacak.



Milyon Beach, Sicilyalı Dj ve prodüktör Mauro Di Martino’nun müzik projesi Musumeci ile iyice hareketlenecek. 80’lerden bu yana sektörde olan müzik dehası, efsane albümü “The Gemini Project”te yer alan şarkılarıyla alandaki coşkuyu zirveye taşıyacak. Festivalin Milyon Beach’teki gündüz programı Moscoman ve Andy Bros’un elektronik müziğe damga vuran melodileriyle sona erecek.



Kapanış Volkswagen Arena’da 



Müzik maratonu saatler gece 12’yi gösterdiğinde Volkswagen Arena’ya taşacak. Festivalin yıldız ismi Solomun bir kez daha setin başına geçerek muhteşem müziğini yeniden dans tutkunlarıyla buluşturacak. Ardından sırasıyla Adriatique, Lehar, Magit Cacoon, Musumeci ve Innellea performans sergileyecek. Sabahın ilk ışıklarına dek sürecek müzik maratonuna Andy Bros etkileyici şovuyla noktayı koyacak.



İŞTE, FESTİVALİN LINE-UP'I:



Gündüz



Solomun

Adriatique

ELAX aka Boys Noize

Kollektiv Turmstrasse

Adana Twins

Magdalena

Lehar

Undercatt

Musumeci

Moscoman

Andy Bros





Gece



Solomun

Adriatique

Lehar

Magit Cacoon

Musumeci

Innellea

Andy Bros


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin