Dünyaca ünlü dj, Sommer Klein için ilk kez Alaçatı'da!

Yazın Alaçatı’daki en heyecan verici buluşması Sommer Klein, 5 Haziran Çarşamba günü, happy hour partisinde dünyaca ünlü Dj Black Coffee’yi ilk kez Alaçatı’da ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Dünyaca ünlü dj, Sommer Klein için ilk kez Alaçatı'da!

İyi müzik ve eğlencenin adresi Klein, eğlence dünyasına şimdi Alaçatı’da yön veriyor. Haziran ayında Sommer Klein olarak Madeo Beach’de kapılarını açan, Alaçatı’nın en yeni eğlence durağı bir ilke imza atarak happy hour partisinde dünyaca ünlü Dj’lerden Black Coffee’yi ilk kez Alaçatı’da ağırlıyor. Elektronik müziği jazz ve soul ile harmanlayıp, Afrika ritimleriyle zenginleştiren dünyanın en büyük house müzik sanatçılarından biri olan Black Coffee ile 5 Haziran Çarşamba günü, elektronik müziğin bitmeyen enerjisi gün batımıyla birlikte, 17:00’dan itibaren tüm Alaçatı’ya yayılacak.



Dünyaca ünlü isimleri günbatımı setleriyle ağırlamaya devam edecek olan Sommer Klein’da yaz boyunca Christian Löffler, Tale of Us, Mathame ve Dubfire gibi müthiş isimler de gün biterken setin başına geçecek. Unutulmaz bir yaz için Sommer Klein’ı şimdiden yakın takibe alın.

 


Etiketler alaçatı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin