Duman'ın bas gitaristi Ari Barokas'tan solo albüm

Ari Barokas'ın ilk solo albümü 'Lafıma Gücenme' çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Duman'ın bas gitaristi Ari Barokas'tan solo albüm

Duman grubunun bas gitaristi olarak tanıdığımız, ‘Aman Aman', ‘Sor Bana Pişman mıyım’, ’Yürek’, ‘Senin Marşın', ‘Gözleri Kanlı' gibi sevilen Duman şarkılarının da sahibi Ari Barokas ilk solo albümü, ‘Lafıma Gücenme’yi müzikseverlerin beğenisine sunuyor.



Söz ve müziği kendisine ait 10 yeni şarkısını akustik grup soundu ile seslendiren Ari Barokas aynı zamanda albümün prodüktörü.



Akustik gitar ve vokalde Ari Barokas’a, davulda ‘Mehmet Demirdelen’, kontrbasta ‘Ekin Bilgin’, akustik gitarda ‘Utku İnan’ ve geri vokallerde ‘Gülin Kılıçay ve Dilara Sakpınar’ eşlik ediyor. İstanbul Pür Stüdyoları’nda canlı olarak kaydedilen albümün mix ve mastering’i ise İrlanda’da yapıldı.



Albümde yer alan şarkılar sırasıyla; 'yaşıyorum sil baştan’, ‘salaksın’, ‘yalnızlık kanında var’, ‘gavurlar’, ‘yalan’, ‘beyni yok’, ‘nafile’, ‘ömrümüz yine geçiyor’, ‘yangın var’, ‘egotango’.



Eş zamanlı olarak DUMAN ile yeni albüm çalışmalarına ve yoğun turne programına aralıksız devam eden Ari Barokas’ın albümü ‘Lafıma gücenme', Garaj Müzik etiketiyle 7 Şubat’ta dijital müzik platformlarında, 12 Şubat ise tüm müzik marketlerde yerini alıyor.



Duman'ın bas gitaristi Ari Barokas'tan solo albüm


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin