Doğan Burda Dergi'nin GEO'su okuyucuyla buluşuyor

Grup, yeni uluslararası bir dergiyi daha ailesine kattı.

Google Haberlere Abone ol
Doğan Burda Dergi'nin GEO'su okuyucuyla buluşuyor

İlk kez 1976 yılında Almanya’da yayımlanan, bugün 20 ülkede 12 milyon okura ulaşan GEO dergisi Mart ayından itibaren Türkiye’de. Dergide seyahat, keşif, tarih, kültür, sağlık, sosyoloji, psikoloji, hayvanlar alemi, sualtı dünyası, bilim, felsefe, din ve politikaya dair konular aktarılıyor. 



Doğan Burda Dergi,  Avrupa’nın en büyük ve deneyimli yayımcılarından Gruner+Jahr ortaklığı ile Mart ayından itibaren okuyucuları her ay büyüleyici GEO gezegeninde misafir edecek. GEO ayrıca özel haber ve röportajlarını ödüllü fotoğraflar eşliğinde sunuyor. 



Özel ilgi alanları, şaşırtıcı bilgiler, kapsamlı dosyalar ve başka hiçbir yerde okuyamayacağınız dünya hikayeleri, benlik, enerji, zeka ve yaratıcılık, mutluluk, aşk, aile ilişkileri, gelenekler ve ritüeller de derginin içerdiği konular arasına giriyor.



İLK SAYIDA NELER VAR?



GEO Türkiye ilk sayısında kapağa "iktidarın arkasındaki güç: Kadınlar" konusu taşıyor. Kadının Harem'deki gizli iktidarı ve varolma savaşı, 20. yüzyılın süper kadını Margaret Thatcher, farklı coğrafyalardan anaerkil toplumlar gündeme taşınıyor. Yanardağların sırrını çözmeye kararlı jeokimya mühendisi Ken Sim ile birlikte ateşin içine girecek; Işadamı Mustafa V. Koç ve vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent’in objektifinden Afrika’yı seyredeceksiniz. Kumarhane işletmecilerinin korkulu rüyası, gözlem yeteneği sayesinde şansı mat eden rulet ustası Pierre Basieux’nun ilginç hikayesi de mart sayısının konuları arasında. “2013 seyahat trendleri” temalı ilk GEO Saison ise size bu senenin popüler destinasyonları, tüketici tercihleri, seyahat alışkanlıklarıyla ilgili bilgi veriyor; Brezilya’nın el değmemiş doğal güzellikleri ile San Francisco’nun şehir gündemini sunuyor. Farklı şehirlerden HIP oteller ve İstanbul’un lokal keyifleri de GEO Saison’da. Mart sayısıyla birlikte Türk okurlarına merhaba diyen GEO dergisi, ilk sayıda herkese Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TURSAB - MTM İş Ortaklığı katkılarıyla herkese Müzekart hediye ediyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin