Doğa Rutkay’a transfer teklifi

Ünlü tiyatro oyuncusuna kim transfer teklifinde bulunacak?

Google Haberlere Abone ol
Doğa Rutkay’a transfer teklifi

İzmir’in ilk bayan ragbi takımını oluşturma aşamasında olan Bostanlıspor, ünlü sanatcı Doğa Rutkay’a transfer teklifinde bulunacak.



Bostanlıspor bayan ragbi takımı antrenörü Zeynep Dizdar, İzmirli bayanları ragbi sporu yapmaya davet ederek, “Hacettepe Üniversitesi’nde ragbi sporuna başladım. Kısa zamanda antrenör ve hakemlik kurslarına da katılıp belgelerini aldım. İşim nedeniyle Ankara’dan İzmir’e gelince, ragbi sporuyla ilgilenen tek kulüp olan Bostanlıspor’la temasa geçtim. Kulüp başkanı Avni Erboy önerime sıcak bakınca bayan ragbi takımı kurmak için kollarımı sıvadım.  İzmirli tüm bayanları ragbiye bekliyoruz. Takım kurup liglere de katılacağız” dedi.



Doğa Rutkay’ın bir ara Bakırköy Ragbi takımında antrenmanlara çıktığını ifade eden  Zeynep Yalman, “Doğa Rutkay’a transfer teklifinde bulmak istiyorum. Haftada bir antrenmanlarımıza gelirse bize renk ve güç katar. Bu konuda girişimlerimiz olacak. Öncelikle sanatçıya önerimizi götüreceğiz. Kendisiyle birlikte İzmirli genç bayanlar bu sporu büyük bir zevkle yapacağına inanıyorum. Ragbi yapmak isteyenler kulübümüzle temasa geçebilirler” diye konuştu.






Etiketler doğa rutkay izmir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin