'Diziler bitti, sinemaya devam edeceğim'

Sinema ve dizi oyuncusu Nejat İşler, dizi tekliflerini kabul etmiyor.

Google Haberlere Abone ol
'Diziler bitti, sinemaya devam edeceğim'

Sinema ve dizi oyuncusu Nejat İşler, dizi tekliflerini kabul etmediğini belirterek, "Diziler bitti, sinemaya devam edeceğim. Mesleğimi ölene kadar bırakmam" dedi.



Bodrum 1. Amatör Küme'de mücadele eden Gümüşlükspor'un kulüp başkanı olan İşler, kulübün yaz futbol okulunun açılış töreni öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sanat ve spor eğitiminin ülkede çok zor ilerlediğini söyledi.



Futbolda eğitimin önemine değinen İşler, "Teknik kadro bulduk ve yol haritası çizdik. Okulda 2008 doğumlu sporcular var. İnşallah onlar da büyüyüp büyük takımlarda oynayacaklar. Saha içi eğitimlerin dışında ahlak eğitimleri de vereceğiz. Ünlü isimlerle altyapı oyuncularını buluşturacağız. Okulda spor ahlakı ile ilgili dersler de yapılacak. Artık burası bir akademi gibi işleyecek" dedi.



Gazetecilerin dizi ve sinema ile ilgili sorularını da yanıtlayan İşler, "Diziler bitti, sinemaya devam edeceğim. Mesleğimi ölene kadar bırakmam. İstanbul'da sadece çalışmaya giderim ama burada yaşarım. Bu sene bir sinema projesi var. Değişik bir proje olacak. Dizi teklifleri geliyor ama ben kabul etmiyorum. Bana artık dizi olmaz, film olur. Bu işte 25 yılım geçti. Normalde bu işten emekli oluyorsunuz" diye konuştu. 



Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman



Törene katılan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise altyapıya verilen önemin yeterli olmadığını belirterek, şunları kaydetti:



"Nejat Başkanın nezdinde yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Biz her zaman millet olarak görünene yatırım yapmayı severiz. Altyapı veya oyuncu yetiştirmeyle çok ilgilenmeyiz. Burada bunun mücadelesi veren Gümüşlük halkına başarılar diliyorum. Altyapıyla uğraşmak onlara yatırım yapmak çok zor işler."



Açıklamaların ardından yaz okuluna katılan sporcular ve antrenörler davetlilere tanıtıldı, ısınma maçları yapıldı. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin