Dizi başlamadan 'kriz' haberleri geldi, Ay Yapım açıklama yaptı!

Yapım şirketi, diziyle ilgili iddialara son noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Dizi başlamadan 'kriz' haberleri geldi, Ay Yapım açıklama yaptı!

Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanan 'Beş Kardeş' isimli diziyle ilgili iddialara dizinin yapım şirketi Ay Yapım'dan yalanlama geldi. 



Habertürk köşe yazarı Mustafa Doğan bugünkü köşesinde dizinin setinde isyan çıktığını ve dizinin kanal tarafından beğenilmediğini iddia etmişti. Doğan'ın iddialarının yer aldığı köşe yazısını okumak için tıklayınız.



Dizinin Yapım Şirketi Ay Yapım, iddiaları şu açıklamasıyla yalanladı:



“Bugün Beş Kardeş dizisiyle ilgili çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır.  



Çekimlerine bir süredir devam edilen Beş Kardeş dizisinin hali hazırda çekilmiş 3 bölümü bulunmaktadır. İlk bölümün birleştirilmesi; fikir birliğiyle alınmış, tamamen editoryal bir karardır. Dizi sektöründe olanların gayet iyi bilecekleri gibi ilk bölüm süresinin normalden daha uzun olması sık karşılaşılan ve rekabetle ilgili bir durumdur. Bu tüm editoryal kadronun ortak kararıdır. Daha da önemlisi, yazıda söylenilenin aksine bu karar sebebiyle, kamera önü ve kamera arkası tüm ekip 2 bölüm ücreti almıştır; çekilen 3 bölümün ücreti ise 4 bölüm olarak ödenmiştir. Hele ki yazıda geçen kanal tarafından beğenilmedi yorumu ise tamamen hayal ürünüdür. Buna da en güzel cevabı dizi yayınlandığında izleyici verecektir.  



Bugüne kadar huzurlu çalışma ortamını ilk şart olarak benimsemiş bizler için, hakkımızda yazılabilecek herhangi bir yazıdan önce doğru bilgiyi alabilmek adına tarafımıza sorulmasını, dikkat çekici başlıklarla yapılan ve doğruyu yansıtmayan haberlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesini önemle rica ederiz.“



Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği 'Beş Kardeş' isimli dizinin oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Serdar Orçin, Ece Dizdar, Köksal Engür ve Ayşen Gruda gibi isimler yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin