Dizi başlamadan ayrılık haberi geldi

atv'de ekrana gelmeye hazırlanan dizide ayrlık yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Dizi başlamadan ayrılık haberi geldi

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği 'Racon Ailem İçin' dizisi, atv ekranlarında başlıyor. 



Kerem Deren ve Pınar Bulut uzun zamandır yazdıkları ve kendi projeleri olan diziden 2. bölüm itibarıyla ayrıldılar. İkilinin kendi projelerinden 2. bölümde ayrılması şaşkınlık yarattı.



Kerem Deren konuyla ilgili şu tweet'i attı: "Elimizde olmayan nedenlerden racon dizisinin senaryosunu devrettik. Tum ekibe basarilar diliyorum, eminim bomba gibi bi iş çıkacak."



'Racon Ailem İçin' dizisinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi oyuncular rol alıyor. 



'RACON AİLEM İÇİN'İN KONUSU: 



Adalet kavramını hayatındaki her şeyin önüne koyan Kenan Korman, bir gün hayatını adadığı bu gerçeğin ailesinden daha önemli olmadığını fark eder. Ancak bunu anladığında ailesi neredeyse tamamen dağılmıştır. Ailesini tekrar bir araya toplamaya çalıştığında ise geçmişten gelen güçlü bir düşman, aşık olduğu kadını da kendisine düşman ederek, ailesi  ile birlikte onu artık çıkmak istediği bu dünyanın daha da derinlerine çekecektir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin