DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz!

'Hak kaybına uğramamak için ne yapmalı?'

Google Haberlere Abone ol
DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz!

DİSK Basın-İş, Doğan Medya Grubu’nun Demirören’e satılmasının ardından, Doğan Medya’da çalışan gazetecilerin ilerleyen süreçte hak kaybına uğramaması için kılavuz hazırladı.



DİSK Basın-İş’in “Doğan Grubu’nda çalışan emekçiler, her zaman yanınızdayız, insan, haklarıyla insandır, emeğimizi savunmak için bir aradayız. Önümüzdeki süreçte hak kaybına uğramamanız için #AklınızdaOlsun” diyerek Twitter hesabından yayımladığı kılavuzda yaşanabilecek olası sorunları ifade eden sorular sendika avukatlarınca yanıtlandı.



DİSK Basın-İş tarafından hazırlanan kılavuz şöyle:



DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz!DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 2DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 3DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 4DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 5DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 6DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 7DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 8DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 9DİSK Basın-İş'ten Doğan Medya çalışanları için kılavuz! - Resim : 10


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin