DISCOVERY CHANNEL'IN BİNASINA SİLAHLI BASKIN

Silahlı bir kişinin Discovery Channel'ın Maryland'de bulunan Silver Springs'deki binasına baskın düzenlediği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
DISCOVERY CHANNEL'IN BİNASINA SİLAHLI BASKIN

Discovery Channel'ın Silver Spring'deki binasına baskın düzenleyerek üç kişiyi rehin alan, daha sonra polis tarafından vurulan silahlı kişi, hayatını kaybetti.


Polis, teslim olması için saatlerce görüşülen saldırganın vurularak öldürüldüğünü, rehinelerin ise kurtulduğunu belirtti.


KANALIN PROGRAMLARINDAN RAHATSIZ OLMUŞ

Adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, saldırganın adının James J. Lee olduğunun düşünüldüğünü söyledi.


The Gazette'de yayımlanan bir habere göre, Lee, 2008'de yine aynı bölgede düzenlediği bir gösterinin ardından tutuklandı.


Çıkarıldığı mahkemede, San Diego'daki işinden kovulduktan sonra gezegeni kurtarmak için çalışmaya başladığını belirten Lee, Discovery'nin programlarınınsa pek de bu işle alakası olmadığını düşündüğünü ifade etti. Adına kayıtlı bir web sitesinde de Discovery'i eleştiren Lee, "Bu kişiler, gezegenin problemlerine katkıları konusunda oldukça sinsi ve aldatıcı hareket ettiler. Sadece yeni şovlarına bakın, bence bu sadece para kazanmaya yönelik ürünlerden biri, gerçek çözümlerle ilgisi yok" ifadelerini kullandı. www.hurriyet.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin