Diriliş Osman devri başlıyor!

Burak Özçivit’in rol alacağı ‘Diriliş Ertuğrul’un devam projesi ‘Diriliş Osman’ın startı verildi.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Osman devri başlıyor!

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Burak Özçivit, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi olarak izleyici karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, “Diriliş Ertuğrul”un devam projesi olan “Diriliş Osman”da Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi’nin oğlunu canlandıracak. “Diriliş Ertuğrul”un yapımcısı Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada “Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. Burak Özçivit de sosyal medya hesabında “Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun” yorumunu yaptı. 



BEBEK UĞURLU GELDİ



Dizi, “Diriliş Ertuğrul”un sezon finali yapmasının ardından başlayacak. Osman Gazi’nin küçüklüğü “Diriliş Ertuğrul”da yer alacak. Ancak Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan aynı karede yer almayacak. “Diriliş Osman”da Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi’nin yaşlılığına bir başka oyuncu hayat verecek. “Diriliş Osman”ın çekimlerine 2019 yılının nisan ayında başlanması planlanıyor.



3 aylık hamile olan, Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’in de aynı ay doğum yapması planlanıyor. Özçivit ve Evcen’in bu durumu “Bebeğimiz uğurlu geldi” şeklinde yorumladığı öğrenildi. Mehmet Bozdağ ile 5 sezonluk anlaşma yaptığı iddia edilen Özçivit’in bölüm başı alacağı ücret ise sır gibi saklanıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin